2777
2789
عنوان

یه سوال ژنتیکی🥸

243 بازدید | 39 پست

بچه ها من بابام و عمه م چششون رنگیه 

از یه طرفم مامانبزرگ مامانم چشاش سبزه 

بنظرتون چن درصد امکان داره من ژن چشم رنگی داشته باشم بچه م اینده چشاش رنگی باشه🥺

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی یه شوهرتم داره  قهوه ای قالبه

اگه شوهرم هم مثلا پدر مادرش چشم ابی باشن ولی خودش قهوه ای چی

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خب شما قطعا ژنش رو داری ولی نمی‌دونم چند درصد میتونی به فرزندت ارث بدی 

کاش ۹۹ درصد ارث بدم 🥲😂

بستگی به طرف مقابلت داره  اگه اون چشم رنگی نباشه چشم سیاه و قهوه ای غالبه و بعیده  که چشم ...

اخه یه فامیل داریم پدر مادر چشم رنگی نیسن اما بچشون چشماش ابیه 

شبیه مادر بزرگش 

من طرف و دیدم زن و شوهر چش مشکی یا قهوه ای بچه چون طرف مادربزرگ رنگی بوده چشاش رنگی شده

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

زیاد نیس ولی داری ولی خب همونم حسابه

منم کلا طرف پدری همهه چشم رنگی هستن حتی یدونه چشم ابرو مشکی نداریم 

داداشم چشاش آبی شد خودمم عسلی روشن اما رگه های فندقی ام داره

خواهرم مثلا چشاش عسلی تیره 

(مامانم اینا همه چشم ابرو مشکین )

ژن چشم رنگی غالب تر بود توی ما ۳تا ولی مثلا بقیه نوه ها اکثر چشم رنگی نیستن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ژنش رو داری عزیزم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من طرف و دیدم زن و شوهر چش مشکی یا قهوه ای بچه چون طرف مادربزرگ رنگی بوده چشاش رنگی شده

کاش منم اونجوری شم 🥲

وای من ضعف میکنم واس بچه ها 

ولی خیلی چشم رنگی دوس دارم بیشتر ضعف میکنم🥲😂

زیاد نیس ولی داری ولی خب همونم حسابه منم کلا طرف پدری همهه چشم رنگی هستن حتی یدونه چشم ابرو مشکی ند ...

طرفای مادربزرگم روس هستن 

ژنش رو داری عزیزم 

کاشکی🥲

یجور میگم انگار حامله ام 

من حتی ازدواج نکردم😐