2777
2789
عنوان

کیا مرکز باروری مام رفتن؟

176 بازدید | 15 پست

کیارفتن مام؟ راضی بودین؟ نتیجه گرفتین؟دکتر لاهوتی خوبه؟

هزینه هاش چطوره؟

من نوبت دارم برم مام ولی الان چیزای خوبی درموردش نخوندم استرس گرفتم🥺

خواهرشوهر من رفت نتیجه گرفت.۹۹دزصد اونجا نتیجه میگیرن. نمیدونم دکتز اینا کی بود. الان دخترش۷ ماهشه. ۶ ماه تحت نظر میشی. خدا ان شالله هرچه زودتر دامنت سبزکنه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همیشه هم میگه خیلی راضیم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ش یکم بالاس ولی می ارزه ونتیجه میگیری حتما. به امیدخدا

مرسی عزیزم ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده💗

دوستم ببخشید میشه بری تو این کانال به شرکت کننده شماره ۱۳ رای بدی بخدا عکس چند تا بچس هرکس رای بیاره لباس میدن ثواب داره بخدا

#چــالش داریـــم چــه چــالــشی 😍

#شرکت_کننده: 🫶🏻 13 اقاپسرمون🌼

لایــــ❤️ــــک بــزنــــ💟

جـ🎁ــایــزه بـــبـر فـــقط 3️⃣ نـــفر اولـــ

🎁نـــفر اولــ  200 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفردومــ 100 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفر سـومـ 50 هـــزار  تــــومــ💴ن

https://rubika.ir/joinc/BFDFJGJF0IVTUNEVYKFMJAQXJLSZJIIK

فــقــط یــک بــنر از مــدیـر بــگیــرین 🤗

✅️ایــدی مــدیــر:

@hly__1402

حــــــداقل لایکــــــ❤️ برای بـــــرنده شــــــدن 300لایکــــ

با ما هـــــمراه باشیـــــ🫵🏻ــد

من در پروسه انتخاب دکتر یا مرکز IVF هستم . کاش ادامه تجربه ات رو هم بنویس . رفتی ؟ چی شد ؟
میدونی اختلاف قیمت مام و رویان چقدر هست ؟ من  از پیج ی دکتر پرسیدم گفت 45 ملیون تعیین جنسیت هم 45 جمعه 90 تومن .

سلام عزیزم من پیام چن سالتو تو همین سایت دیدم که گفتی دوس دارم به کسی که تازه پیج زده کمک کنم.. من تازه پیج زدم میشه کمک کنی پیجم دیده بشه بره بالا

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
من در پروسه انتخاب دکتر یا مرکز IVF هستم . کاش ادامه تجربه ات رو هم بنویس . رفتی ؟ چی شد ؟ میدونی اخ ...

سلام عزیزم من رفتم مام هیچ نتیجه ایی نگرفتم و اصلا راضی نبودم اونجا یه مرکزه که فقط پول میگیرن و ای وی اف میکنن

اونجا بری باید ای وی اف کنی 

حالا نمیدونم رفتی یا نه

سلام عزیزم من رفتم مام هیچ نتیجه ایی نگرفتم و اصلا راضی نبودم اونجا یه مرکزه که فقط پول میگیرن و ای ...

رفتم ، دکتر علیرضایی . قرار شد دو سه ماه اقدام کنم طبیعی و تحت نظر ایشون مراقب باشم . اگر نشد فریز کنم . البته اگر بخوام IVF کنم مام نمیرم احتمالا . چون من باید PGD انجام بدم که مام خیلی گرون  تر از جاهای دیگه میگیره

من در پروسه انتخاب دکتر یا مرکز IVF هستم . کاش ادامه تجربه ات رو هم بنویس . رفتی ؟ چی شد ؟ میدونی اخ ...

مام اصلا خوب نبود اونجا فقط پول میگیرن و هیچکاری نمیکنن به همه میگن ای وی اف