2777
2789

خیاطی ته نداره 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصب میکنم گلم

سلام دوست عزیز🌸

من دوره های دوخت برتر(نازکدوزی،شلوار،بچگانه دوز،مانتو، شب و عروس،طراحی لباس و خلاقیت،خیاطی آسان،ضخیم دوزی،رنگ شناسی،آستین های مزونی)رو خریداری کردم‌ و الان‌با قیمت‌ خیلی پایین(۳۰۰هزارتومان) میفروشم،اگر خواستید تلگرام‌نمونه هاشو براتون بفرستم🌷

سلام من همه دوره هاشونو آنلاین با کمترین هزینه زیر ۳۰۰ میدم تلگرامم پیام بدید براتون نمونه اش رو میفرستم

trnm230

زرین کفاش , بخشایشی ، دوخت برتر

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

سلام دوستان من دارم دوره هاش رو خواستید تلگرامم پیام بدید براتون نمونه بفرستم زیر 300

trnm230

دوخت برتر مهناز بخشایشی و زرین کفاش دارم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

سلام عزیزان بهترین دوره های خیاطی از استادهای برتر مثل زرین کفاش دوخت برتر بخشایشی زهرا زارع و ....

صفرتاصد،مجلسی،شلوار،ضخیم دوز،نازک دوز والگو های اماده اورانیوم پالادیوم

فقط 300 تومان

میلیونیه قیمت دوره ها سرچ کن میبینی کاملترینه

از کلاس حضوری خیلی کاملترع سرچ کن خودت میفهمی

آیدیمو این زیر میزارم 

هر کی خواست تلگرام پیام بده براش نمونه بفرستم

trnm230

سلام عزیزان بهترین دوره های خیاطی از استادهای برتر مثل زرین کفاش دوخت برتر بخشایشی زهرا زارع و ....

صفرتاصد،مجلسی،شلوار،ضخیم دوز،نازک دوز والگو های اماده اورانیوم پالادیوم

فقط 300 تومان

میلیونیه قیمت دوره ها سرچ کن میبینی کاملترینه

از کلاس حضوری خیلی کاملترع سرچ کن خودت میفهمی

آیدیمو این زیر میزارم 

هر کی خواست تلگرام پیام بده براش نمونه بفرستم

trnm230