2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم ۰/۱۵

902 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان تو رو خدا یه راهنمایی کنین دارم دیوونه میشم ۹ ماه پیش ازمایش amh دادم ۱/۰۴ بود امروز دوباره ازمایشم شده ۰/۱۵ سه سال پیش ۱/۳ بود ینی بعد دوسال فقط سه دهم کم شده مگه میشه بعد ۸ ماه همش بره خودشم کلی مکمل خارجی اصلاح سبک و رژیم و ژل رویال مصرف میکنم یه ساله دارم دیوونه میشم ..سال پیش دوبار پانکچر کردم هر بار ۶ تخمک کشیدن منفی سدم اینا کلا نابود کردن یا ازمایشم اشتباهه دوباره خون‌گرفتن ازم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیش کدوم دکتر انجام دادی؟؟ چرا انقدر زود ذخیرت اومده پایین

دکتر نیست ازمایشگاه رفتم گفت دوباره خون میگیریم ازت دکتر گفت فردا خودم نظارت میکنم دارم سکته میکنم از ناراحتی 

دکتر نیست ازمایشگاه رفتم گفت دوباره خون میگیریم ازت دکتر گفت فردا خودم نظارت میکنم دارم سکته میکنم ا ...

عزیزم ناراحت نباش

بخدا این چیزی نیست ک فقط دارید باهاش گلاویز میشید 

بنظرم زیر نظر یه دکتر خوب باش

نه به جهنم دیگه الان من استرس ذخیره کم دارم ممنون از راهنماییت یه سرطانم شما اضافه کن 

من اضافه نکردم

من خودم پیش بهترین دکتر زنان میرم و یه بنده خدایی چند بار پانکچر شده بود ک دکتر دعواش کرد و گفت داروها عوارض دارن و سرطانزا هستن 

نگران نباش منم خودم دارم دارومصرف میکنم

عزیزم نگران و ناراحت نباش  همین ک رحمت اوکی باشه اشکالی نداره و نهاایت برای یک درصد هم ک شد تخ ...

عزیزم اومدم بگم خطای ازمایشگاه بود کیت ایرانی استفاده کرده بود کیت اصل استفاده کرد ذخیرم دو برابر نشون داده ینی ۲ شدم