2777
2789
عنوان

یاد فامیلمون افتادم که زنشو کشت

6508 بازدید | 80 پست

آقا قضیه از این قراره این زن و شوهر خیلی سال باهم زندگی میکردن خیلی سال مثلا اون موقع که این اتفاق افتاد پسر بزرگش بالای ۳۵ سالش بود بچه ام داشت این زن خیلی رو مخی بود بجاش مرده آروم و ساکت خیلی آروم اصلا ندیده بودم عصبی بشه حداقل من ندیده بودم خلاصه یه شب طبق معمول زنه کلی نق زده بود نمیدونم نصف شب چه فعل و انفعالاتی تو مغز این بشر رخ داده بلند شده با دیلم ( یه میله کلفت که نوکش تیزه واسه کارای کشاورزی ) میزنه تو سر این بنده خدا جوری که چشمشو تخله کردن ۴۰ روز شایدم بیشتر بیمارستان بود همه گفتن میمیره ولی زنده موند برگشت یه چشم نداشت کم کم از خونه هم بیرون میومد تا اینکه 

بقیشو پست بعد بذارم خسته نشین 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبببب

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

مردِ با سکوت و ارامشش اون زنو غرغرو کرد دیدم ک میگم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بگو

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد