الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارما جواب نداره این قدر به دیگران خوبی کردم به بدی جواب دادن به ناحق آبرومو بردن خدا خودش&nb ...
هیچوخت باطن زندگیشونو میبینی؟ میاد جلوت بگه منو خدا زده؟ مطمعن باش اونام یجوری تقاص پس میدن . قانون طبیعته
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بچه ها سبحان الله ینی خدا پاک و منزه هست از هرچیزی ک ما بهش نسبت میدیم همه ی کسایی ک میگن ما خوبی کردیم ولی بدی دیدیم قبلا اجدادشون بدی کردن ک الان ب خودشون برگشته برای چی میگن هفت پشتت خیلی مهم مثلا یکی جد اندر جد پولدارن .
بخاطر ایناست باید کارما اجدادی کنید و حق الناس هفت پشت قبل از شما رو بدید تا هفت نسل بعد شما ب ثروت و ... برسن .
کسی که مشکلاتش سنگین باشه خنده به لبش نمیاد اما اونا سرخوش شاد قه قهه میزنن
فک کردی خواهر.جاری من یک بلاهایی سر من آورده روز ب روزم داره پولدارتر میشه ولی من مطمعنم داره کارما پس میده. مطمعنم از زندگی ک داره راضی نیس
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚