2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتراز حرف خودم سرم اومده اونم بارها

کلا غیبت کردن ب من نمیاد

تا ب یکی بگم فلانیو دیدی میگن وضعش خرابه

زرتی خدامیزنه عزیزترینم خراب از اب درمیاد تا ک.و.ن.م بسوزه البته ببخشید خانمای تاپیک

خدا منتظره من یکاری کنم سریع بره بشینه جای حق😅😅قربون حکمتش برم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

تجربه نکردم ولی قبول دارم

آدم وقتی دل کسی رو میشکنه عین یه تیر می مونه که به سمت آسمون رها کرده ، خدا میدونه کی و کجای زندگی خودش برگرده پایین 

حتی اگه واقعی نباشه ، آدم ها با اعتقاد داشتن بهش میتونن سعی کنن آدم های بهتری باشن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کارما جواب نداره این قدر به دیگران خوبی کردم به بدی جواب دادن  به ناحق آبرومو بردن خدا خودش&nb ...

هیچوخت باطن زندگیشونو میبینی؟ میاد جلوت بگه منو خدا زده؟ مطمعن باش اونام یجوری تقاص پس میدن . قانون طبیعته

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها سبحان الله ینی خدا پاک و منزه هست از هرچیزی ک ما بهش نسبت میدیم همه ی کسایی ک میگن ما خوبی کردیم ولی بدی دیدیم قبلا اجدادشون بدی کردن ک الان ب خودشون برگشته برای چی میگن هفت پشتت خیلی مهم مثلا یکی جد اندر جد پولدارن .

بخاطر ایناست باید کارما اجدادی کنید و حق الناس هفت پشت قبل از شما رو بدید تا هفت نسل بعد شما ب ثروت و ... برسن .

هیچوخت باطن زندگیشونو میبینی؟ میاد جلوت بگه منو خدا زده؟ مطمعن باش اونام یجوری تقاص پس میدن . قانون ...

کسی که مشکلاتش سنگین باشه خنده به لبش نمیاد اما اونا سرخوش شاد قه قهه میزنن 

کسی که مشکلاتش سنگین باشه خنده به لبش نمیاد اما اونا سرخوش شاد قه قهه میزنن 

فک کردی خواهر.جاری من یک بلاهایی سر من آورده روز ب روزم داره پولدارتر میشه ولی من مطمعنم داره کارما پس میده. مطمعنم از زندگی ک داره راضی نیس

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚