2777
2789

بیشتر مقطع ارشد رو میدونم زیاد اطلاعی راجع به کارشناسی ندارم

در مورد آیلتس و زبان هم راهنمایی میکنم

من آیینه تو هستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم کشور برای پزشکی خوندن خوبه؟ ارزون‌تر و راحت‌تر

ارزون و راحت فقط فول فاند باید بگیرید

اکثر کشورا هر سال اواخر بهمن ددلاین دارن برای مقطع کارشناسی ارشد باید اول ببینید به کجا علاقه دارید و رزومه شما به چه کشوری میخوره مدرک زبانتون و بقیه چیزا

چون یه کشور ممکنه آیلتس ۷ بخواد کشور دیگه ۵

اول باید کشور مقصد رو انتخاب کنید

من آیینه تو هستم...
زبان صفرم چطورشروع کنم؟ارشدحقوق کجاخوبه وچطورمیشه رفت؟

گرایش های بین المللی خوبه مقاله و اینا اوکی من رزومت خوب باشه هلند خوبه واسه حقوق بستگی به پول و تمکن مالیتم داره 

خودم ارشد حقوقم او حیطه تحصیلم بود میتونم دقیق راهنمایی کنم 🌹

زبان صفرم چطورشروع کنم؟ارشدحقوق کجاخوبه وچطورمیشه رفت؟

اول باید زبان عمومی رو تا سطح intermediate تقویت کنی با کتاب هایی مثل مایندست ۱ و ۲ و ۳

یا four corners اینا کتاب های خوبی هستن بعد آیلتس بدی

اکثر کشور ها حقوق ارائه میدن بستگی به انتخاب و شرایط شما داره

من آیینه تو هستم...
گرایش های بین المللی خوبه مقاله و اینا اوکی من رزومت خوب باشه هلند خوبه واسه حقوق بستگی به پول و تمک ...

چه خوب شمامهاجرت کردی؟هدفتون مهاجرته یاوکالتم آزمون دادید؟باپروانه وکالت هم میشه رفت ؟تمکن مالیش چقدره حدودا؟کلا تاچه حدبایدپول داشت؟

ارزون و راحت فقط فول فاند باید بگیرید اکثر کشورا هر سال اواخر بهمن ددلاین دارن برای مقطع کارشناسی ا ...

آخه من فقط پزشکی میخوام

اصلاً فول فاند هست کشوری؟ 

خواهرشوهرم قبرس جنوبی زندگی میکنه اگه جز اتحادیه اروپا باشه بهتره میتونم اونو ببینم خیلی تنها نباشم  

مدرک زبانم میتونم تا ۷ بگیرم لیسانس زبان دارم 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
آخه من فقط پزشکی میخوام اصلاً فول فاند هست کشوری؟  خواهرشوهرم قبرس جنوبی زندگی میکنه اگه جز ا ...

اکثر کشور ها فول فاند هست بله

من خودم الان مترجمی فول فاند گرفتم کره

اطلاع خاصی راجع به پزشکی ندارم چون تخصصم نیست ولی میدونم که ارائه میدن 

برای شروع کشور مقصد رو که انتخاب کردید دانشگاه رو هم انتخاب کنید و وارد سایت دانشگاه بشید ببینید رشته شما رو ارائه میده

اگه ارائه میده منتظر ددلاین بمونید مدارکتون رو ترجمه کنید و به امید خدا اپلای

من آیینه تو هستم...
چه خوب شمامهاجرت کردی؟هدفتون مهاجرته یاوکالتم آزمون دادید؟باپروانه وکالت هم میشه رفت ؟تمکن مالیش چقد ...

آزمون وکالت دارم میخونم با سردفتری ...تو فکر مهاجرت بودم ولی خب شوهرم دوست نداره بیاد منم بیخیالش شدم سر همون اطلاعات کافی دارم حدودا

بله با مدرک کانون وکلا بخوای اپلای کنی کشور انگلستان و آمریکا میتونی مهاجرت کنی منتها باید مهاجرت تحصیلی بری پروانت رو ارائه بدی دوره های کارآموزی و یا آزمون بگذرونی بعد فعالیت کنی

اگر رزومه قوی داری یا میتونی رزومت قوی کنی پیشنهاد میکنم ارشد از دانشگاه خوب ایران  بگیری و بعد مهاجرت کنی اگر میخوای با پروانه وکالتت هم اپلای کنی 

خودخوان بخونم یاکلاس برم؟

اگه کلاس برید که بهتره سریع تر راه میوفتید اگه خودخوان میتونید اونم باز خوبه ولی شاید کمی کند تر باشه

چون اکثرا انگیزه ندارن

کلاس که میرید بگید ۴ مهارت رو باهاتون کار کنن نه فقط گرامر

من آیینه تو هستم...