2777
2789

خیلی خسته شدم هر جایی که رفتم میگن خواهرت قشنگه تو زشتی

خسته شدم اون لحظه چی بگم من اخه؟؟

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من اینجوری خلق شدم و راضی‌ام از خودم و این مسئله به کسی مربوط نیست.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

عزیزم تو توی امضات زدی که حرف مردم ارزش نداره، پس بهش عمل کن و به حرفاشون اهمیت نده!!

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

منم همینجوری بودم. البته هیچ کقت به خواهرم حسودی نکردم همیشه همو دوست داشتیم ولی اعتماد به نفس من نابود شده بود . حتی یبار یکی بهم گفت تو قیافه ات یجوریه انگار بچه این خانواده نیستی . خدا ازاش نگذره. من بهش فقط لبخند زدم ولی ازدرون نابود شدم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

منم همینطور

البته من خودمم میگم

میگم ابجیم قشنگ ژن خوب همه چی عالی

خوش عکس

همه لباسی بهش میاد

چشم ابرو مشکیی غلییظ موهاشم همینطور 

موهاش پررررر کف سرش رو فرقم باز کنی نمیبینی

همه چیش پرفکت بعد من😂😂🤣🤣فوق العادم یکمی هم بهش نبردم

اون برد مامانم من بردم خانواده پدری

کل و بی ریخت و قیافه و هیچ از دار دنیا یه قد دارم یه ژن ماهیچه ساز

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان