2777
2789

دیگه بریدم

با پیامکهای عدلیران طپش قلب میگیرم.

داغون و افسرده شدم

هیچ انگیزه ای ندارم.

پرونده طلاق

مهریه

نفقه

صلح از خ‌ونه پدرش به من که نداد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان چیه ؟چرا دست یه وکیل کاردرست نمی سپری؟

به خدا گر‌نترین وکیل شهر را گرفتم

ولی بعد فهمیدم تو دعوای نفقه و ... اگه وکیل گر‌ون بگیری رای نمیدن ، میگن این وضعش خوبه این وکیل را گرفته.

و رای ندادن.

باید وکیل معاضدتی بگیری

به خدا گر‌نترین وکیل شهر را گرفتم ولی بعد فهمیدم تو دعوای نفقه و ... اگه وکیل گر‌ون بگیری رای نمیدن ...

چی بگم عزیزم ،من تجربه ای تو این زمینه ها ندارم 😥ولی از ته قلبم می‌خوام که مشکلت حل بشه .برات دعا میکنم

دوست من بیچاره چهار سال توی دادگاهها دوید آخرش هم همه چی رو بخشید و جدا شد. البته اون واقعا با آدمها ...

اینم خودش کارشناس دادگستریه . پرونده ۳ ماه ۴ ماه تکون نمیخوره تا من برم سراغش.  یکبار پرونده اومده بود از تجدید نظر شعبه بدوی میگفتن نیست تا رفتم مرکز استان عکس امضاشون که پرونده را تحویل گرفتن گرفتم آوردم نشون دادم .

اینم خودش کارشناس دادگستریه . پرونده ۳ ماه ۴ ماه تکون نمیخوره تا من برم سراغش.  یکبار پرونده او ...

اون هم بیچاره پدر شوهر و عموی شوهرش خیلی کله گنده بودن. در حدی که زمانهای دادگاه این بیچاره رو چند ماه چند ماه عقب می انداختن. دیگه نجات داد خودش رو 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
اون هم بیچاره پدر شوهر و عموی شوهرش خیلی کله گنده بودن. در حدی که زمانهای دادگاه این بیچاره رو چند م ...

هر بار قبل از دادگاه نفقه میگفت بیا توافق کنیم بعد تو دادگاه میگفت قراربود توافق کنیم منم نفقه را واریز نکردم 

خاک تو سر بعضی قضات نفهم

هر بار قبل از دادگاه نفقه میگفت بیا توافق کنیم بعد تو دادگاه میگفت قراربود توافق کنیم منم نفقه را وا ...

آخ آخ از این دادگاهها. فکر کن واسه نفقه کلی آدم رو ردیف کرده بودن که فلانی شاگرد یه مغازه است و آه در بساطش نیست. حالا قاضی هم نمی‌گفت پسر همچون پدری چطور خودش صاحب کسب و کار نیست

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕