2777
2789
عنوان

ویارم با بچه اولی یکیه یعنی همجنسن

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 26 پست
نگو گناه داره  هم خوشگله هم عزیز حالا ببین  من از خدامه پیش بیاد برام

واقعا از بچه متنفرم شجبو روزت میگیره

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
نگو گناه داره  هم خوشگله هم عزیز حالا ببین  من از خدامه پیش بیاد برام

هی پی پی بشور نق نق بچه من سر اولی انقد اذیت شدم خل شدم الانم دلم میخاد بمیرم تا بچه بیارم هنوز دخترم کوچیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم اوکی سرحال کلی شیرینی میخوردم سر پسرم حالت تهوع شدید دلدرد شدید ترشی با فلافل ویارم بود کلی سرم میزدم از بس دلدرد داشتم بعد شش ماه اوکی شدم البته ولی مادربزرگ دوستم بهم گفت بچه ات فرق میکنه و جنسیتش یکی نیست با اولی ، من گفتم داوزده هفته سنو گفته دختره ترشی دوست دارم گفت نه پسره چون حالات بدنیت با بچه اولت فرق میکنه، ویار مهم نیست حالات بدنی و جسمیت اگه فرق کنه تولید هورمون توی بدنت هم فرق میکنه و این میشه که میگن جنسیت فرق میکنه 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

من سر دخترم اوکی سرحال کلی شیرینی میخوردم سر پسرم حالت تهوع شدید دلدرد شدید ترشی با فلافل ویارم بود ...

ویارم کلا با اولی یکیه سر اولی زرنگ تر سرحال تر بودم انگار نه انگار باردار بودم فقط سر این حال ندارم حوصله ندارم اعصابم داغوووون انگار بارداری ماه اخرمه انقد سختمه سنگینم رفتم سونو ی سانتم نبود ولی میگم حسش میکنم خیلیم سنگینم تا ماه اخر فک کنم جرثقیل باید جابجام گنن

من سر دخترم اوکی سرحال کلی شیرینی میخوردم سر پسرم حالت تهوع شدید دلدرد شدید ترشی با فلافل ویارم بود ...

ولی میشه گفت همش الکیه ویار اخه چطور من همه چیزایی میخورم قبلنم دوست داشتم مثلا یهو عاشق شیرینی نشدم ترشیم فقط چیزای میخورم ک قبلنم دوست داشتم مثلا گوجه سبز با لواشک ولی غذای ترش دوس ندارم

ولی میشه گفت همش الکیه ویار اخه چطور من همه چیزایی میخورم قبلنم دوست داشتم مثلا یهو عاشق شیرینی نشدم ...

عزیزم اگه حالت های بدنیت مثل تهوع یا دلدرد داری ولی سر اولی نداشتی احتمالش هست فرق کنه ولی ویار یه موضوع دیگه است که دلت خواسته چیزی رو بخوری که قبلا دوست نداشتی یادمه همه سر دخترم بهم میگفتند اگه شیرینی میخوری حتما پسره ولی دختر بود و برعکس سر پسرم ترشی خور بودم،به ویار زیاد نمیشه اعتماد کرد، ولی حالت بدنیت و جسمی به خاطر هورمون های مادر و فرزند پسر یا دختر تولید تستسترون یا  پروژسترون میکنه که اون باعث بهم ریختگی و حالات جسمی مادر میشه

عزیزم اگه حالت های بدنیت مثل تهوع یا دلدرد داری ولی سر اولی نداشتی احتمالش هست فرق کنه ولی ویار یه م ...

دل درد روده درد معده درد دارم انقد تو این یکماه ک هربار رفتم دکتر میگفتن بارداری میگفتم نه من روده هام ک درد دارن ولی الان هردیقس دل درد دقیقا دردش نافمه والا دیگه نمیدونم هزچی بخدا بخواد همونه بنظرم بستگی ب واکنش بدنت داره ب بارداری 

دل درد روده درد معده درد دارم انقد تو این یکماه ک هربار رفتم دکتر میگفتن بارداری میگفتم نه من روده ه ...

عزیزم انشاالله که حالت خوب بشه و جنسیت هرچی باشه قدمش مبارک 😍😍🌹🌹✨✨✨