2777
2789

هم خودم هم همسرم رو گذاشتن عکس تو مجازی حساسیم با این دوستم عکس گرفتم دوسالی بود رفاقت داشتیم و اعتمادم بهش جلب شده بود تو خیلی از سختیها پشتم بود بعد یبار داشتیم باهم چتاشو با یکی از دوستای دیگم میخوندیم که دیدم (تو تلگرام)پبامشو لایک کرده و پروفش عکس دونفره منو اونه به روی خودم نیاوردم گوشیش دست خودش بود زدن رفت بیرون رفت رو پروفایلش دیدم استرس گرفت عکس من نیمرخ بود گفت آها یادم رفته بود میخاستم ازت اجازه بگیرم

جوان میتواند و نمیداند پیر میداند و نمیتواند✨️

بعد زدم عکس بعدی دیدم عکس من و خودش کامل هست گفت یادم رفته بود بهت بگم بعد زود گوشیشو ازم گرفت گفتم بزار بیو تو ببینم نزاش هی قسم داد که شخصیه گفتم گوشیه من همیشه دست تو بود گفت اینو نمیتونم نشونت بدم منم قاطی کردم گفتم من اعتماد کردم بهت عکسمو گذاشتی چرا حداقل از خودم هایدش کردی

گفت به خاطر یه موضوعی که بهم توضیح داد اما خیلی احمقانه بود بعد خیلی تلاش کرد بهم ثابت کنه و با یکی تماس گرفت که میگف از لج اون گذاشته اما گفتم شاید ساختگی کلی قسم خورد که اشتباه کرده و دلیلش هم همون دلیل مسخره قبلی بود من کلا اعتمادمو از دست دادم اما یاد خوبیاش میوفتم خیلی دلتنگش میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدم برام یه کادو کوچیک آورده بود هرچند کوچیک بود اما وظیفه منه که جبران کنم بنظر شما مثل کادوی خودش رو بخرم براش تا دیگه حرفی نمونه؟