2777
2789
عنوان

چسبندگی تخمدان

125 بازدید | 16 پست

سلام من ۴ماهه ک از بارداری خارج رحمم میگذره

لوله سمت راستمو برداشتن

تازکی سونو داپلر واژینال دادم که تخمدانهام چسبندگی داره خیلی ناراحتم و استرس دارم،بچه هم ندارم

به نظرتون عمل داره؟

نمیدونم از کجا پیداش شد😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من راهم خیلی دوره به شیراز شاید بتونم تهران برم،تهران بهم نزدیکتره شما اطلاعی از این موض ...

نه متاسفانه 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
میزان چسبندگی رو از کجا میفهمن از عکس سونو؟؟

از عکس رنگی رحمت دیگه مال منو اینجوری دید تو سونو واژسنال هم بهم گف یه چسبندگی جزئی داری با عکس حل میشه که شد تو تخمگ گذاریات دردناکه؟

از عکس رنگی رحمت دیگه مال منو اینجوری دید تو سونو واژسنال هم بهم گف یه چسبندگی جزئی داری با عکس حل م ...

گاهی اوقات ولی نه خیلی

برام عکس رنگی رحم نوشته اشکال داره روزه دهم یا ۱۱قاعدگی برم؟

گاهی اوقات ولی نه خیلی برام عکس رنگی رحم نوشته اشکال داره روزه دهم یا ۱۱قاعدگی برم؟

اره باید روز ششم پریودت باشه وگرنه قبول نمیکنن اصلا صبر کن واس پریود بعدیت 

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم

از عکس رنگی رحمت دیگه مال منو اینجوری دید تو سونو واژسنال هم بهم گف یه چسبندگی جزئی داری با عکس حل م ...

اگه تخمک گذاری دردناک باشه نشونه چیه؟ من ماه های قبل درد داشتم. این ماه عکس رنگی ک گرفتم موقع تخمک گذاری نه درد داشتم نه ترشح