2777
2789
عنوان

کلی حرف به مامانم زدم پشیمونم🥲

296 بازدید | 17 پست

من مشکل روحی دارم بعد ۴ ماه رفتم آرایشگاه برای اصلاح ابرو خلاصه خانومه انقدر گفت پوستت بده بغضم گرفت راستم میگفت

بحث چاقی افتاد مامان منم تقریبا چاقه خانمه با تیکه با مامانم صحبت میکرد بابام اوضاع مالیش خوبه و حتی میتونه بهترین مدل ماشین و گوشی رو برای مامانم بگیره مامانم همش میگه رعایت کنم😭

نمیذاره منم کاری کنم افسرده شدم ازش گفت فیشیال بالای ۹۰۰ تومنه گفت نه نمیخواد جلو خانومه 

توی خیابون که داشتیم میومدیم کلی حرف بهش زدم و گذاشتمش اومدم خونه 

گفتم اصلا به خودت نمیرسی نمیدونی پشت سرت چیا میگن میگه مهم نیست برام 

خب من پس فردا میخوام با عشقم ازدواج کنم نمیگن چرا مامانش اینطوریه

به خدا دیگه نمیکشم😭💔

🫧🤍

چیکار له مامانت داری عزیزم؟!

کاری که می دونی درسته رو انجام بده شاید واقعا نمی خواد

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج که کنی

بری تو خونواده شوهرت میفهمی اونام آدمای معمولی هستن خیلیم معمولی

هیچکسو واسه خودت بت نکن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن