2789

میخوام از یه شرکت بخرم خیلی تعریفشو میکنن 

واقعا تاثیر داره من خیلی تنبلی تخمدانم عود کرده و علایمش اذیتم میکنه دارو و قرص هم فقط همون ماه اونم گاهی جواب میده کلافم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر واسه هیچی اثر نداره. هیچ ارزش غذایی ای هم نداره برای انسان. غذای زنبور ملکه س دیگه‌. همون خاصیتی ...

خیلی موافقم،منم خوردم کلا تاثیرخاصی ندیدم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
هزینه اش نیم کیلوش حدود ۹۰۰ تومنه ارزش داره یعنی 

عسل خوب قیمتش از این ژل رویالی که میخوای بهری خیلی بشتره 🤣🤣 اصل نیست. کلا تو هر کندو کمتر از نیم بند انگشت رویال هست چطور نیم کیلوش ۹۰۰ تومنه 🤣🤣

عسل خوب قیمتش از این ژل رویالی که میخوای بهری خیلی بشتره 🤣🤣 اصل نیست. کلا تو هر کندو کمتر از نیم ب ...

😂 آخه ما عسل خوب و مطمئن را از کندودار کیلویی ۴۰۰ اینا میخریم البته چند ماه پیش 

این دیگه خیلی گرون بود مثلا 😜