2777
2789

چند ساله دارم دعا میکنم ولی هنوز هیچی 

یه حاجت مهمه که هم دنیوی هست هم اخروی 

چیکار کنم چه دعایی بخونم چه نذری بکنم😭😭

دیگه خسته م 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

میدونم ربطی ب موضوع تاپیک نداره 

اما لطفا تاپیکم رو گزارش بزنید این تاپیک👈( کی متولد ۲۹ شهریوره)

دعام گیراست بخدا دعاتون میکنم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خودتو بخدا بسپار

حتما حکمتی درش نهفته س

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارت عاشورا نذر کن برای ۴۰ روز

خوندم ولی هنوز هیچی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

صدقه دادن به نیت سلامتی آقا امام زمان 

خیرات نمک 

خیرات نان 

چله زیارت عاشورا 

چله حدیث کساء

چله دعای توسل 

چله سوره یاسین 

چله سوره واقعه

چله دعای معراج 

چله زیارت آل یاسین 

ختم ۴۰۰ تایی استغفار امام صادق 

نذر روضه ۵ تن 

سفره حضرت رقیه 

سفره حضرت عباس 

توسل به شهدای گمنام و شستن مزارشون هدیه زیارت عاشورا به شهدا 

چله زیارت عاشورا به نیت چهل شهید و روزی صد صلوات 

توسل به شهید هادی و شهید سامانلو مثل دستور امضام 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
زیارت عاشورا بخون هر روز

مدتی خوندم ولی دیگه ادامه ندادم😢

صدقه دادن به نیت سلامتی آقا امام زمان  خیرات نمک  خیرات نان  چله زیارت عاشورا  ...

اکثر اینارو انجام دادم ولی هیچی به هیچی ایمانمم دارم از دست میدم

که واسه دیگران به راحتی آب خوردن جور میشه ولی واسه من انگار کوهه

اکثر اینارو انجام دادم ولی هیچی به هیچی ایمانمم دارم از دست میدم که واسه دیگران به راحتی آب خوردن ج ...

اگه دوست دارید بگید حاجتتون چیه ذکر مربوط بهش رو بدونم خوشحال میشم کمک کنم 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام دوستان دوستداران امام زمان 

ان شاالله از روز جمعه اینده ۲/۲۱ماه مبارک ذی القاعده شروع میشه همزمان چله ی کلیمیه یا حضرت موسی تا ده ذی الحجة

ختم هایی که اگر دوست دارید انجام بدید ۴۰روز

زیارت جامعه یکبار

دعای عهد یکبار

ختم ایه نور (۱۰۰۰صلوات صبح ،و۱۰۰۰تا شب وقبل خواب ۱۴بار ایه نور

ختم نادعلی به روش ایت الله نخودکی بعد از نماز صبح حمد۱بار،توحید۳بار،۱۴صلوات خواندن الله صمدی من عندک مددی وعلیک معتمدی نادعلیا مظهرالعجایب تجده عونا لک فی النوائب کل هم وغم سینجلی بولایتک یا علی ذکره یا علی ۱۰۰۰بار 

در پایان دوباره حمد۱،توحید۳,صلوات۱۴بار هدیه به پیامبر اهل بیت وانبیا اولیا 

دعای یستشیر

دعای مشلول 

زیارت عاشورا 

چله بسم‌الله... روزی ۱۰۰بار یا ۱۵۰بار 

ذکر یونسیه ۴۱بار در سجده بعد نماز صبح

ختم ایه۸۰ اسرا صدبار شبها

ختم اسم شریف المعید هرروز ۱۰۰۱ بار تا ۴۰ روز 

صلوات خاصه امام رضا 

اسم شریف العزیز ۴۰ بار هرروز

اسم الوهاب روزی ۱۷۵بار یا عدد بهتر۱۴۸۴

ایه الله لطیف عباده یرزوق من یشا وهو القوی العزیز ۴۰ روز. روزی ۱۰۰۱بار

ایه اذا سالک عبادی ۴۱

بار(۱۸۶بقره)

ایده ان الفضل بیدالله ۳۵۱بار هر روز(ایه ۲۹ حدید

اگه دوست دارید بگید حاجتتون چیه ذکر مربوط بهش رو بدونم خوشحال میشم کمک کنم 

من حتی نذر شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو امام علی و امام زمان کردم بازم دو سال گذشت و هیچییی 😭

حاجتم کار و ازدواجه

من حتی نذر شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو امام علی و امام زمان کردم بازم دو سال گذشت و هیچییی 😭 ...

دوباره چله سوره واقعه بردارید برای ازدواج 

و برای کار ختم ۴۰۰ تایی استغفار امام صادق