2777
2789

دفه دومه توهفته دعوتمون میکنه دستش دردنکنه غذام پخته واسمون حالام هی میوه آورده پوست میکنه میگه بخورید 

پدرشوهرم میخاست بره سبزی خوردن بخره مادرشوهرم گفت خیارم بخر بعدبه منوشوهرمم گفتن شماچیزی توخونتون دارین یکم گوجه خیاربگیرم براتون شوهرم گفت نه هست ممنون دوباره گفتن خب پول ندارین چیزی هست توخونتون بگیرم براتون ازمن پرسیدمنم گفتم نه هست ممنون 

درحالی که توواقعیت یخچالمونو ازبرق کشیدم هیچی توش نبودصبحونه فردامونم نداریم 

بنظرتون بایدمیگفتم اره بخریانه؟آخه غذااصلی رو نداریم گوجه خیاربه چه دردمون میخورد 

اینقدم ناراحتم از درون یبارمادرشوهرم مرسیدپس چته گفتم چیزیم نیست عصری خابم میومده نخابیدم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه غصع نخور ان شالله مشکل مالیتون برطرف بشه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بگو شما ک میبینید و میدونید چرااااااا میپرسید

چرا غرور و شخصیت آدمو زیرسوال میبرید

اگ میخوایید بخرید،خو بخرید،،هیی نگیدمیخوایی یا نمیخوایی

بلاخره مصرف میشه،دور نمیریزی ک

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤