2777
2789

سوپ چه با رنگ چه بی رنگ و در هر حالتی غذا نیست🫠

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر دندونام باید غذای بی رنگ بخورم  دیشب برنج و مرغ سرخ شده خوردم  امروز استانبولی

استامبولی رنگ رب داره که

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مرغ گریل  ماهی بخار پز یا سرخ شده تخم مرغ ابپز یا نیمرو پاستا پنه نودل سیزمینی پخته و سرخ ...

ماهی بدون ادویه خوشمزه میشه؟😅

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
استانبولی که زردچوبه داره ، گوجه یا رب!

اره دیگه رعایت نکردم چون دکتر بهم نگفت غذا بیشتر تاکیدش روی چایی و قهوه و نوشابه بود که نخوردم و گاز نزدن که نزدم

غذای بی رنگ هم آخه چیز خاصی نیست که بشه خورد تهش سیب زمینی و برنج بشه بخوریم

شماهم کامپوزیت یا لمنیت کردی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره دیگه رعایت نکردم چون دکتر بهم نگفت غذا بیشتر تاکیدش روی چایی و قهوه و نوشابه بود که نخوردم و گاز ...

نه جرم گیری

گفته تا ۴۸ ساعت🤷‍♀️

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
نه جرم گیری گفته تا ۴۸ ساعت🤷‍♀️

آهان 

نه من لمینته

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ماهی بدون ادویه خوشمزه میشه؟😅

نمک و فلفل و ابلیمو و پودر سیر و زنجبیل رنگی ندارن بزن و سرخ کن 

خوشمزه بود من برای دندونام یک هفته غذای بی رنگ خوردم اوکی بود 👌👌

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فکر کنم پوره گوجه هم رنگی حساب بشه

نه پوره گوجه رنگ نمیده ....اگه دندونات رو کامپوزیت و ارتودنسی و اینا کردی میتونی بخوری منم ارتودنسی کردم

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم