2777
2789
عنوان

دلتون برا دانشگاه تنگ نشده؟🥲

210 بازدید | 13 پست

من دوران دانشجوییم کلا افتاد کرونا، و یه ترم اول و اخرو دیدم فقط که ترم اخرم درگیر پاس کردن و جور کردن واحدا بودم اصن نفهمیدم چیشد.. درنتیجه فقط همون ترم یک حال و هوای دانشجویی رو تجربه کردم که مزش هنوز زیر دندونمه😂 همین که با اکیپ و دوستام پلاس باشیم تا کلاس شه و بریم بوفه و سلف و.. برا همین چیزای ریزم دلم تنگ شده😭😭 از حستون بگین

کاش من جای تو بودمو همینقد زود تمومش میکردم

تنها چیزی که تو دانشگاه یاد نمیگیری همین درس خوندنه

همه یا اکیپ تشکیل میدن یا میرن تو فاز عشقو عاشقی

و برای منی که هیچکدومو نمیپسندم دانشگاه عذابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من جای تو بودمو همینقد زود تمومش میکردم تنها چیزی که تو دانشگاه یاد نمیگیری همین درس خوندنه هم ...

ن والا من استعداد درخشان هم بودم😂 درسمم خوندم چون اکیپمون درسخون بود

واااای نگووووووو خیلی خوبه! فقط سعی کن استفاده کنی خوش بگذرونی الکی برا خودت سختش نکن دوست خوب پیدا ...

خیلی استرس دارم به خاطرش...💔

چون آدم اجتماعی نبودم واسم سخته مخصوصا اینکه میخوام خوابگاهی هم بشم

خیلییی خوبه ما امروز ۱۴ نفری رفتیم سلف چایی کلی هم عکس گرفتیم یعنی پاره شده بودیم از خنده آخر بیرونمون کردن😂😭

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

منم خیلی.. بخصوص با یکی از همکلاسیام (پسر)رقیب درسی بودیم رفته رفته بهم علاقمند شدیم ولی نشد که برسیم.. وقتی از روبروی دانشگاه رد میشم همه خاطرات قشنگمون مرور میشه..دلم برای بچه هامون تنگ شده😢

منی که دلم میخواد که زودتر دانشگاه تموم شه برم سزگاز 

چون رل خیلی قبل اکسم اوی دانشگامونه اعصابم خورد میشه یعنی هی حرص میخوزم خداروشکر این ارم کلا ندیدمش دلم میخواد زودتر این یه ترمم رو هم بردارم تموم شه بره کلا از دزس خسته شدم ترمای اول چه دزس خون بودم یادم میاد دلم میخواد از دست خودم زمینو گاز بگیرم یه ترم نمراتم به خاطر رلم اونی که میخواستم نشد 🤦‍♀️

کاش هیجدقت توی این دوران رل نمیزدم روزای خوشمو نابود کردم هی خدا😭💔

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂