2777
2789
عنوان

یه سوال از دخترای خوب سرزمینم...

147 بازدید | 1 پست

اگه یه پسر همینجوری بیاد پیویت بگه یه عکس خ*اک*برسری بده تو قبول میکنی؟

نه..پس اولش میگه بیا رقابتی درس بخونیم،بیا تو فلان مسئله کمکم کن،یا بیاهم ابجی داداش باشیم،بیا باهات درددل کنم،بیا دوست معمولی باشیم(هدف اصلیشو که نمیگه لامصب)

بعد تو میگی خب چت معمولی که اشکالی نداره و قبول میکنی بعد اون بهت محبت و توجه میکنه تا تو وابسته بشی و بعد هدفه اصلیشو رو میکنه

اگه قبول کنی احتمالا استفادشو میکنه و بعد کات

اگه قبول نکنی هم همون لحظه سرد میشه و کات میکنه

ادم باهوش قدرته پیش بینیش زیاده تا طرف بگه بیا چت کنیم سریع تا اخر ماجرارو میبینه و مقتدرانه نه میگه...اصلا در حده همین دوست معمولی هم برا پسرا خیلی خیییلی لذت داره و باعث گناه🔞حالا بعدش که دیگه هیچی😑

#باهوش_باشیم

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

⁉️چرا پسرا دوست ندارن ازدواج کنن و میخوان همینطوری فقط دوست باشن؟

بزار دلیل علمیشو بهت بگم

چون پسرا موقع برقراری رابطه(رابطه عاطفی،جنسی‌،چت یا حضوری)فقط هورمون جنسی ترشح میشه مگر اینکه طرفو واقعا دوست داشته باشن که هورمون عاطفی (اکسیتوسین) هم ترشح بشه که اکثرا تو رل زدن اینطور نیست و فقط هورمون جنسیه..

یعنی‌فقط برا عشق و حال میخوان طرفو و علاقه‌ای در کار نیست...

ولی دخترا موقع رابطه هورمون عشق💞( اکسیتوسین)ترشح میشه برا همین به طرف وابسته میشن و دوست دارن رابطه جدی بشه و طرف رسمی برا خودشون بشه

واقعا تو این روابط اونی که ضربه میخوره دختره

چون پسر که کلیییییی لذت جنسیشو میبره بدون وابستگی 

دختره که چه بخواد چه نخواد احساساتش درگیر میشه و اکثرا به چیزی که میخواد نمیرسه💔

همونطوری که تو هرپسری رو دوست نداری پسراهم هر دختری رو دوست ندارن

ولی وقتی جنسی نگاه کنن خیییلیارو دوست دارن و میخوان باهاشون رل بزنن...یعنی از ده تا رل زدن شاید نه تا فقط بخاطر نگاه جنسی باشه و اگه به ازدواج باشه هیچکدومشونو نمیخوان

🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️