2777
2789
عنوان

هندونه باعثش شده؟!!

219 بازدید | 13 پست

من و دخترم روز پنجشنبه خیلیییی هندوانه خوردیم

این چند روز نخ هله هوله خوردیم نه غذای ناسالم و لبنیات و ...

ولی چند روزه شدیدا دلپیچه و گلاب ب روتون اس.. هستیم

تنها چیزی ک بهش شک دارم همین هندوانس یا ویروس

میخواستم ببینم ممکنه هندوانه باعش باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندونه سرده بعدش چایی نبات میخوردین

روغن زیتون تو جهت عقربه ساعت به شکم دخترت بزن شکمشو با شال ببند مقداری هم چای زنجبیل یا چای دارچین یا خرما بخورید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
الان ۵ روزه شرایطمون اینطوریه چی بخوریم بهتر بشیم؟هفته دیگه زایمانمه دکتر دارو نمیده بهم

باداری قرص مصرف نکن 

گیاهی چیزی سراغ ندارم

شرایطت عادی نی . بارداری و نمیشه هرچیزی سر خود بخوری

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

هندونه سرده بعدش چایی نبات میخوردین روغن زیتون تو جهت عقربه ساعت به شکم دخترت بزن شکمشو با شال ببند ...

البته فقط برای دخترتون گفتم شما بارداری نمیدونم چکار کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
یه استکان ابلیمو بخورید ، اگه دیدی خوب نشدی برو دکتر 

چند روزه اینطوری هستیم

دکتر بهم دارو نمیده چون نزدیک زایمانمه

خیلی هم شدید نیست،فقط روزی یکبار دلپیچه میگیریم

نمیدونم چیکار کنم😥

چند روزه اینطوری هستیم دکتر بهم دارو نمیده چون نزدیک زایمانمه خیلی هم شدید نیست،فقط روزی یکبار دلپ ...

ببین ابلیمو با اب یکم قاطی کن کم کم بخور 

خیلی برا دل درد و اسهال ابلیمو عالیه 

عرق نعنا هم خوبه