2777
2789
عنوان

یاد اکسم افتادم

574 بازدید | 58 پست

هیچوقت واسه تلفنی حرف زدن ذوق و وقت نداشت 

یادمه همیشه تو مسیر ک بهش زنگ میزدم یا زنگ میزد مثلا دو دیقه مونده بود برسه بهم زنگ میزد بعد ک یکم حرف میزدم وسط حرفم میگفت خب کاری نداری؟

ینی ۵ دقیقه تو ماشین نمیموند باهام حرف بزنه بخدا 

همیشه ناراحت میشدم ازش🥺

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایش اشغال بی احساس  مطمئن باش یکی پیدا میشه ساعتا بخاطرت تو ماشینش میمونه که حرف بزنه

میدونی اصلا زیر بار نمیرفت ک بگع اره من بی احساسم اره تو راس میگی و من باید درک کنم ک باهات تلفنی حرف بزنم یا ۵ دقیقه دیر برم داخل 

همش میگفت چیه باز دنبال دعوایی 

باز داری غر میزنی

میدونی این ک ادم بدی بوده جداشدید بهتر از اینه ک مثل من ادم خیلیی خوبی بود همه چی عالی ولی با ناراضی ...

کسی ک دوست داشته باشه ولت نمیکنه

ولش کن حوصله داری 

میدونی اصلا زیر بار نمیرفت ک بگع اره من بی احساسم اره تو راس میگی و من باید درک کنم ک باهات تلفنی حرف بزنم یا ۵ دقیقه دیر برم داخل 

باز داری غر میزنی

خو دیه بیخود نی ک شده اکس.. 

باز داری غر میزنی

میدونی اصلا زیر بار نمیرفت ک بگع اره من بی احساسم اره تو راس میگی و من باید درک کنم ک باهات تلفنی حر ...

بره گمشه بابا چند وقت دیگه اسمشو یادت نمیاد این احساس کلا از بین میره یکی میاد تو زندگی اون موقعه تازه معنی عشق واقعی درک‌میکنی

کسی ک دوست داشته باشه ولت نمیکنه

قطعا همینطوره ولی من بخاطر شرایطم بهش  ب دروغ گفتم دوسش ندارم چون نخواستم اذیت شه 

البته که زمان برد ولی بازم پیگیر هست خیلی وقتا و مناسبتا

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
میدونی اصلا زیر بار نمیرفت ک بگع اره من بی احساسم اره تو راس میگی و من باید درک کنم ک باهات تلفنی حر ...

ببین پسری ک دوست داشته باشه حتی یه ثانیه ام وقتش خالی باشه اختصاص میده بت

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

قطعا همینطوره ولی من بخاطر شرایطم بهش  ب دروغ گفتم دوسش ندارم چون نخواستم اذیت شه  البته ...

خوشبحالت ک پیگیرته 

مال من سر ی دعوا ۱ ماهه بلاکم کرده و رفتع

ببین پسری ک دوست داشته باشه حتی یه ثانیه ام وقتش خالی باشه اختصاص میده بت

میگفت دوسمداره ها 

ولی انگار دوسداشتن بلد نبود نمیدونم جریان چیبود