2777
2789

کاربر ملکه ی بنفش ببخشید

من کاری برام پیش اومد و رفتم

الآن پیامت رو دیدم 

@kimkatrina  

سلام گلم من بدلیلی تعلیق شدم و.... یه لینک(ناشناس) دادم ب اسی این پست لطفا تو پیوی ازش بگیر:)

مرسی عزیزم:) 

نویسنده: @ملکه بنفش خطاب ب: @kimkatrina  

این پیام رو گفتن برای شما کپی کنم گلم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر ملکه ی بنفش ببخشید من کاری برام پیش اومد و رفتم الآن پیامت رو دیدم  @kimkatrina & ...

سلام عرض می کنم خانوم

دستتون درد نکنه لطف کردید

فقط الان بهتون درخواست میدم لطفا لینک رو بهم بدید

بازم ممنون💜

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

سلام عزیزم چجوری لینک گذاشتی

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
سلام گلم خودمم متوجه نشدم چیکار کردم چند بار کپی کردم اتفاقی شد 🥴

مرسی عزیزم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
مرسی عزیزم

الان بهتون میگم 

ببینید لینک رو که کپی کردید اینجا قرارش میدین و دوباره انگشتتونو روی لینک نگهدارید چهار تا گزینه پایینش معلوم میشه و شما اون اولی از سمت چپ رو بزنید و ارسال کنید 

@_mahyar   

ببخش نتونستم راهنمایی کنم

نه بابا این چه حرفیه  

الان بهتون میگم  ببینید لینک رو که کپی کردید اینجا قرارش میدین و دوباره انگشتتونو روی لینک نگه ...

عه شما کاربر6262 هستین.... امیدوارم حالتون خوب باشه

امتحان کنم ببینم متوجه شدم یا نه ممنون