2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس 😑

نمونه برداری 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

راه های ارتباط و تماس با کلینیک تابناک :

مرکز رادیولوژی و سونوگرافی تابناک در ایران ، تهران ، بلوار کشاورز ، نرسیده به میدان ولیعصر ، ابتدای خیابان برادران مظفر ، پلاک 143 واقع شده است. این مرکز در روزهای شنبه تا چهارشنبه از 8 صبح تا 20 شب و روزهای پنجشنبه از ساعت 8 صبح تا 13 ظهر آماده خدمات رسانی به شما مراجعه کنندگان گرامی برای انجام انواع آزمایشات و تصویربرداری های پزشکی می باشد.

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

راه های ارتباط و تماس با کلینیک تابناک : مرکز رادیولوژی و سونوگرافی تابناک در ایران ، تهران ، بلوار ...

میگم من سینم کیست داره خوب 

بعد رفتم دکتر فقط بهم ویتامین ای داد 

خودم نرم گل مغربی بگیرم 

دردش داره کلافم میکنه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یعنی اگر سینه درد یا تیر بکشه باید نمونه برداری کنیم درسته 

دکتر متخصص سینه و پستان 

سونوگرافی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

میگم من سینم کیست داره خوب  بعد رفتم دکتر فقط بهم ویتامین ای داد  خودم نرم گل مغربی بگیر ...

هرچیزی دکتر گفته همون 

خود سر کاری نکن 

عزیزم به هیچ عنوان بیوپسی نکن ،اگر بدخیم باشه سریع پخش میشه ،بگو توده رو کامل در بیارن ،فامیلای ما ن ...

اخه نمونه برداری چجوریه؟ به من گفتن کامل با سوزن میکشن بیرون ولی تو نت خوندم ک چندبار سوزن میزنن...

من واقعا گیجم