2777
2789

خواهر احمق من فک می‌کرد که چون ما خواستگاری دوست بودیم و ب همسرم چایی شور دادم اینم باید بده !!!

روز بله برون ک  همه رفتن و فقط خونواده پسره موند این رف چایی شور آورد پسره هم نخورد!!!ینی مامانش اینا گفتن ن فلان و بجز چایی نخور پسرم شاید بجز نمک چیز دگ ریخته باشن و یبار گف خودت اول بخور بعد این بخوره تحقیرش کرد ولی بعد خوردن خواهرم نخورد پسره 

و خواهرم ناراحت بود از نخوردنش ب من پیام داد آخر شب گفتم خودش میخواست بخوره مادر بیشعورش نذاشته و روز خواستگاریم مدام چت می‌کرد با مادرش یجور ک انگار همه چی دست اونه و چشمش ب دهن مادرش بود و یکیم خرید عقد براش کفش نخریدن گفتن پرسیده بودن کفش داری دگ آره؟؟اینم گفته بود آره منم گفته بودم چ ربطی داره باید می‌خریدند و اینکه آرایشگاه بردش یجا بونژول درباره اونم خواهرم حرف زده بود

اینارو گفته بودیم بهم الان حسم خوب نیس 

در باره چای شورم یه رسم ترکیه ای هس ک پسره اگه دخترو بخواد تا ته چایی رو میخوره 

در ارتباط نیستین با خواهرم و شوهرش همونیه ک عقدن و نمیزاره با مدر مادرمم رفت آمد کنه چون فهمیده ک قبلا دوس پسر داشته مجردی و منم خبر داشتم با من لج بود تازه اینارو هم دیده و خواهرم یبار ک برادرم برده بود در خونه پسره لباسای خواهرم رو بده بهش گفته خواهرم 

حس بدی دارم

خب درد و دل خواهری بود اون احمق باید پاک می‌کرد

کلا عقل تو سرش نیس اسکرین شات با دوس پسر سابقش نگه داشته بود ک شوهرش فهمید 

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

کلا استرس گرفتم ،بااینکا باهاشون رفت و آمد نداریم و پسره هرچی میشه رو میره ب مادرش میگه گمونم چتارم رفته گفته

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد درهم برهم توضیح دادی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بوی جنگ جهانی میاد😶

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊