من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من ۴ سال بود با پسرخالم رل بودم تو این رابطه خیلی اذیت شدم طرفم اخلاقش اینجوری بود که میگف من هرکاری بخوام میکنم توهم نباید چیزی بگی برام وقت نمیزاشت اهمیت چندانی نمیداد کلا این رابطه براش مهم نبود چند بارم کات کردم ولی من نزاشتم کات بشه و آشتی کردیم بعد دو سه ماهی بود دیگ من دست از تلاش برای این رابطه برگشتم مثل خودش رفتار میکردم گفتم یبارم اون تلاش کنه واسه این رابطه تا اینکه چند روز پیش دو روز جوابمو نداد بعد اومد جواب داد از طریق استوری هاش فهمیدم با دوستاش رفته بودن شمال بدون اینکه به من بگه منم بدون هیچ حرفی هیچ بحثی امروز پیامشو سین زدم جواب ندادم از انستامم پرتش کردم بیرون اگه دوباره پیام بده بلاکش میکنم
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁