2777
2789

دیروز رفته بودم یه امامزاده بعد چند تا سوال از مشاور پرسیدم و دیگه اطراف نزدیک میز مشاور یه مقدار جا بود. همونجا نشستم و شروع کردم به خواندن دعا!

یه دختر دبیرستانی آمده بود از مشاور سوال بپرسه!

دختر : ببخشید من نماز نمی خونم! 

مشاور : خوب سعی کن بخونی!

😂😂😂

کلی خنده ام گرفت! یادش به خیر دوران دبیرستان همین قدر راحت بودیم! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
چه باحال تعریف کردی

یه خانومه کنارم بود اونم خنده اش گرفته بود می گفت انتظار داره مشاور بهش بگه عزیزم اشکالی نداره تو نمی خواد نماز بخونی! 😂😂😂

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومه کنارم بود اونم خنده اش گرفته بود می گفت انتظار داره مشاور بهش بگه عزیزم اشکالی نداره تو نم ...

خب آخرش چی شد؟ اون خانوم متقاعد شدن که باید نماز بخونن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب آخرش چی شد؟ اون خانوم متقاعد شدن که باید نماز بخونن؟

دیگه بقیه اش گوش نکردم ، اون اول حرف هاشم چون دختره بلند گفت شنیدم!  حدود ده دقیقه ای صحبت کردند! 

وای مثل من اولش که دانشجو روانشناسی بودم یک عده برای مسخره میومدند توی جمع می گفتند ما الان افسرده ایم بیا بگو چکار کنیم؟ 

نمی دونم این ها فازشون چی هست 

این شخص اون قدر مسخره کرد تا چند وقت پیش از یک نفر شنیدم بچه ش دچار مشکل شده در به در براش دنبال روانشناس اند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دبیرستانیای  الان فوق العاده پررو شدن و یه تعدادی کلا بی حیا هستن. یه دبیری میگفت ما یه حاج آقایی رو دعوت کردیم بیاد برای احکام و نماز و روزه اینا صحبت کنه. بعد یه دخترخانم تو نمازخونه هی سرپا میشد نمینشست بعد گفتیم فلانی چنددقیقه آروم بگیر بذار حاج آقا صحبتهاشون تموم شه، به جای اینکه بیاد آروم حریانو بگه و اجازه بگیره بره بیرون. برگشت  با صدای بلند طوری که آقاهه هم شنید گفت خانم من پریودم کمرم درد میکنه نمیتونم بشینم🤣 میگه اونقدر خجالت کشیدم خدا میدونه.

میگفت گاهی میبینی یه دختره تو حیاط برای خودش میچرخه میگم چرا نمیایی کلاس میگه امروز حس و حالشو ندارم نمیخوام بیام کلاس 😂  یا میان خیلی راحت تو کلاس با صدای بلند میگن خانم امروز من درس جواب نمیدم یا آزمون نمیدم من امروز پریودم نخوندم.

واین نیز بگذرد....

دبیرستانیای  الان فوق العاده پررو شدن و یه تعدادی کلا بی حیا هستن. یه دبیری میگفت ما یه حاج آقا ...

نتبجه لوس تربيت کردن بچه ها، 

وقتی الان به والدین میگیم حزف ما رو به مسخره می گیرند بعد تو نوجوانی بچه هاشون متوجه فاجعه میشند 

یا تربیت سختگیر.... از اون ور بوم میغتند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نتبجه لوس تربيت کردن بچه ها،  وقتی الان به والدین میگیم حزف ما رو به مسخره می گیرند بعد تو نوج ...

بله واقعا تربیتها غلطه، در نتیجه تو مدرسه بچه ها غیرقابل کنترل میشن. مخصوصا دبیرستانیای الان اصلا به هیچ صرلطی مستقیم نیستن با هیچ چی راه نمیان نه با مهربانی نه با سختگیری. اصلا براشون مهم نیست میبینی دخترای دانش آموز تو کوچه خیابون ول هستن به جای اینکه سر کلاس باشن و یه عده دیر میرن سر کلاس با گستاخی هم بهانه های الکی میارن.

واین نیز بگذرد....