2777
2789
عنوان

فشارخون

68 بازدید | 9 پست

بابام فشارخونش24هست همیشه سرش گیج میره میگم اگه یک روز زبونم لال زبونم لال سکته مغزی کنه به هوش میاد؟؟ فلج میشه؟؟ اگه چی بشه سکته میکنه؟

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ خیلی زیاده

قرص هاش رو مرتب میخوره؟

یه محلول سیر و لیمو هست سرچ کن خاله شوهرم میخوره هرروز فشارش خیلی کنترل شده

ولی قرص هاش هم باید مرتب بخوره

نمک هم فقط و فقط از عطاری نمک دریا بگیرید اونم به مقدار کم

۲۴ خیلی زیاده قرص هاش رو مرتب میخوره؟ یه محلول سیر و لیمو هست سرچ کن خاله شوهرم میخوره هرروز فشارش ...

خیلی نمک میریزه تو غذا آب لیمو هم نمیخوره قرص هاشو میخوره دیشب بردمش دکتر فشارش 25روی نمیدونم چند کارت دکترم داره

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...
۲۴ خیلی زیاده قرص هاش رو مرتب میخوره؟ یه محلول سیر و لیمو هست سرچ کن خاله شوهرم میخوره هرروز فشارش ...

بابام میگه فشارم میشه 26به بالا دیگه سرم گیج میره

خیلی نمک میریزه تو غذا آب لیمو هم نمیخوره قرص هاشو میخوره دیشب بردمش دکتر فشارش 25روی نمیدونم چند کا ...

خب خیلی بده دیگه دور از جون سکته کنه کمای مغزی میره پدربزرگ و مادربزرگم جفتشون همینجوری فوت کردن

همیشه فشارش که بالا رفت با سوزن تمیز نوک هر ۱۰ تا انگشت دستش رو سوراخ کن که خون بیاد بیرون

الان هم سرچ کن محلول سیر و لیمو برای قلب؛ هروقت از سرکار اومد بده یکی دوقاشق بخوره

نمک هم برو از عطاری بگو نمک دریا میخوام. اونو بخوره باز خیلی بهتره