بانوملیکا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 8698 عنوان پسرم ابله مرغون گرفته چیکارکنم؟؟😫😭😭توروخدابیاییدوراهنمایی کنید.🙏🙏 715 بازدید | 14 پست پسرم کلاس اوله.شب جمعه یهوساعت۱شب بالااوردوحالش بدشد.فرداشم تاظهرتب داشت وتاشب میگفت سرم دردمیکنه ولی شنبه حالش خوب شدورفت مدرسه.امروزدیدم همه بدنش جوش قرمزوابدارزده بین موهاشم هست وفهمیدم ابله گرفته ونفرستادمش.الان میترسم دخترم ۸ماهموهم بگیرع وپسرکلاس پنجمی هم دارم.حال خودش الان کاملاخوبه خدارشکروفقط گاهیی جوهاشومیخارونه. 1403/02/17 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها۰۹۳۶ عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 6793 کاش همشون بگیرن یک دفله راحت شی با تشکر ویژه از خدای مهربونم و امام رضا عزیزم ودعای شما دوستای گلم رفتم خونه خودم 🥳❤️
رووویا عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10613 میگیرن اون دوتا هم.هیچی کاری نکن.فقط حواست باشه شربت پروفن اصلا ندی تورو سننه قربونت برم!!!!
بانوملیکا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 8698 کاش همشون بگیرن یک دفله راحت شی وای واقعاااا.من میترسم حالشون بدبشه.البته این یکی خدارشکرحالش اصلابدنیست وکاملاخوبه فقط جوشهاش ادیتش میکنه
لوگووسرگرمی عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1833 نگران نباش عزیزم منم پسر ۳ سالهام گرفت تازه خوب شدهپماد کالامین بزن براش که نخاره،اصلاهم نزار جای آبله هاش رو بخارونه،دود عنبرنسارا عالیه براش،مرتب دود بده بهشاز دختر ۸ ماهتهم بگو فاصله بگیره،گناهه طفلی الان آبله بگیره زوده خیلی براش
بانوملیکا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 8698 میگیرن اون دوتا هم.هیچی کاری نکن.فقط حواست باشه شربت پروفن اصلا ندی ممنون عزیزم که گفتی نمیدونستم.دکترهم بایدببرم یاخودش خوب میشه میره
یکتاجونم۲۵ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 117 پسرمنم ۶سالشه گرفت ولی پسردیگم۳سالشه آبله مرغون نگرفت همون چندروزم همش باهم بازی میکردن پیش هم بودن
بانوملیکا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 8698 نگران نباش عزیزم منم پسر ۳ سالهام گرفت تازه خوب شده پماد کالامین بزن براش که نخاره،اصلاهم نزار جای ... ممنون عزیزم بابت توصیه هات.❤️
رووویا عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10613 ممنون عزیزم که گفتی نمیدونستم.دکترهم بایدببرم یاخودش خوب میشه میره دکترم من بردم گفت بجز استامینوفن هیچ دارویی نمیشه داد.ادویه و سرخ ور نی یه هیچ نخوره بوش هم نپیچه فقط مرغ ابپز و جوجه کباب و اب هندونه و خیار همین تورو سننه قربونت برم!!!!
تنها۰۹۳۶ عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 6793 وای واقعاااا.من میترسم حالشون بدبشه.البته این یکی خدارشکرحالش اصلابدنیست وکاملاخوبه فقط جوشهاش ادیتش ... یه بار بگیرن خیال خودت هم راحت میشه و هر چه قدر هم بچه باشن راحت تره با تشکر ویژه از خدای مهربونم و امام رضا عزیزم ودعای شما دوستای گلم رفتم خونه خودم 🥳❤️
soheilaaaa7 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 2703 عزیزم بچه ابله مرغون میگیره باید حجامتش کنی حالش خوب میشه❤❤❤تازه حجامت طبق روایات قد رو بلند میکنه و عقل رو زیاد میکنه