2821
2789
عنوان

یا امام حسین جن

528 بازدید | 34 پست

اگه تاپیک قبلیمو خونده باشید میفهمید چی شده

دیشب هم طبقه پایین خوابیدم صدایی از زیر زمین نمیومد تقریبا ساعت ۳ شب بود که احساس کردم دارم روی زمین کشیده میشم وقتی بیدار شدم خیلی از رختخوابم فاصله داشتم بدنم خیلی درد میکرد جای کبودی روی دستام دیدم 

ممکنه خودش باشه 

🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستات خونسردی خودتون روحفظ کنی تخمه بامن 👺👻👻👻👻هرکی هرچی داره رو کنه میخوایم داستان گوش ک ...

به خدا مسخره نمیکنم 

چرا باور نمی کنید

🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹

خب چرا تنها میخوابی؟عجب آدمی هستیا.من بودم همونجور که داشت میکشید منو سکته میکردم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

به خدا مسخره نمیکنم  چرا باور نمی کنید

🫣من نمیدونم واقعی میگی یان ولی قران واهنربا و اینا همراهت باشه توخونه صدای اذان و قران بلند بزار  شبها هم ۴ قل و واهنی اهنربایی چیزی بزار زیر سرت ببین واکنشون چیه

😍

😀😀😐😐

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫