2777
2789

منم میخوام بگیرم هنوز ثبت نام نکردم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه اسی ببخشید من فکر کردم وام طلا رو میگی ببخشید

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
برای سامانه صبر نکن برو بانک اگر ظرفیت باشه سریع میدن بستگی ب بانکت داره

عزيزم ما جاييو اجارع نكرديم كه قولنامه داشته باشيم شوهرم پيش ي خدمات كامپيوتري ثبت نام كرد كه خودش كدرهگيري درست كرد حالا ميگه كه هنوز ثبت نامتون تاييد نشده كه بخوام بانكو انتخاب كنم...همچين چيزي درسته؟يعني تا تاييد و انتخاب بانك زمان ميبره؟خيلييي لازم دارم اين پولو

اون شرايطش چيه

یه اپی  رو نصب می کنی انلاین احراز هویت اینا میشی بعد ثبت نام و اینکه باید تو نوبت باشی نوبتت شه

طلا می زاری بسته به گرمش وام میگیری 

عزيزم ما جاييو اجارع نكرديم كه قولنامه داشته باشيم شوهرم پيش ي خدمات كامپيوتري ثبت نام كرد كه خودش ك ...

آره ولی لازم نیس حتما بشینین برای سامانه برین بانک بانکا هم معمولا میگن ظرفیت پره چندین بانک باید برین بالاخره یکیشون میدن ما هم چندتا رفتیم تایکیشون اوکی داد یک هفته ای وام رو دادن

آره ولی لازم نیس حتما بشینین برای سامانه برین بانک بانکا هم معمولا میگن ظرفیت پره چندین بانک باید بر ...

عزيزم يه سوال ديگه...ما تو سامانه بانك صادراتو زديم بعد كه رفتيم بانك گفت ك ٥٠نفر تو نوبتن حالا ميخوام بانك ملي رو انتخاب كنم ميشه ويرايش كرد بانكو؟