2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده🥲

96 بازدید | 8 پست

لطفا کمی به دختراتون اهمیت بدید

چرا فکر می‌کنید دختر به دردتون نمیخوره

ما هم آدمیم

کی و دیدید حرف دخترشو قبول نکنه برای اینکه ببینه پسرش چی میگه اونم از سر لج دروغ به هم ببافه🥺

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا پدر مادر منم همینن اون زمان ما میگفتیم این قد به این بها ندین خودشونو داشتن می کشتن که اوووون پسره وارث تاج و تخته 😆😅الان تر زده به کاسه کوزه اشون نه خودش نه نامزدش احترامشونو ندارن🤣🤣🤣

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

از خدا میخام ی دختر بهم بده ک‌تموم جونمو براش بزارم🥲 بیا دختر من شو اینا قدرتو نمیدونن

🙁❤

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
والا پدر مادر منم همینن اون زمان ما میگفتیم این قد به این بها ندین خودشونو داشتن می کشتن که اوووون پ ...

دقیقا همین میشه

بعد بابا من جونشه و دخترش

مامانمم همینطور

منو دوست ندارن🥲البته بهتره خودمم همینطور میدونم بهتره

کاش همه پدر مادرا بدونن پسر انچنان محبت نمیخواد و دختره که واقعا به محبت احتیاج داره

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
دقیقا همین میشه

غصه نخور خدا جای حق نشسته هرکی هر ظلمی کنه تو همین دنیا نتیجه اشو میبینم چه بچه چه پدر مادر  اینا دل منو خیلی شکستن الان دارن میبینن ولی از شرمندگی دم نمیزنن 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️