یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
بیمه کلاهبرداریه. همهشون هم ورشکستهن. خودمون بیمه تأمین اجتماعی هستیم ولی واقعا ارزش نداره. هرکاری هم میکنم شوهرم بیخیالش نمیشه. پولی که میخوای بدی بیمه به ازاش طلا بخر پسانداز کن. باور کن بیشتر به دردت میخوره.
چرا کلاهبرداریه؟؟ اتفاقا من خیلی دوست دارم بیمه باشیم ولی همسرم میگه پولشو بزاریم بانک پس انداز طل ...
شوهرتون راست میگه خواهر من دوازده سال بیمه تامین اجتماعی داشت بعد که کارش رو ول کرد بیمه بیکاری بهش ندادن ،دوست بابام با مبالغ بالا کارخونه رو بیمه کرده بود وقتی آتیش گرفت یک چهارم مبلغ کارخونه رو هم بهش ندادند،ما خودمون یه مدت بیمه تکمیلی کردیم هیچ چیزی رو شامل نمیشد فقط الکی پول میدادیم