2777
2789

ما چهارساله ازدواج کردیم دوسال عقد دوسال هم عروسی کردیم 

همسرم چون نظامیه شهر دیگه کار میکنه و منم میمونم خونه مادرم اینا 

یه خونه دویست متری هم داریم که جهازمو چیدم اونجا آخر هفته ها ک همسرم میاد میرم خونمون ... که خونه هم شهر خودمه ... دیشب ب شوهرم گفتم یه خونه سازمانی بگیر بریم اونجا بمونیم 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

راست میگه 

اگه ناراحت نمیشی اینطوری که زندگی مشترک نمیشه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه  اگه ناراحت نمیشی اینطوری که زندگی مشترک نمیشه

شوهرش میخواد شهر محل کارش خونه بگیره .استارتر میگه دیگه خونه نخر اونجا  خونه ی سازماني بهشون بدن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

تا جایی که می‌دونم اگه خودت ن خونه داشته باشید، بهتون سازمانی نمی‌دن

مگر این که خونه زیاد باشه

دقیق نیست البته اطلاعاتم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شوهرش میخواد شهر محل کارش خونه بگیره .استارتر میگه دیگه خونه نخر اونجا  خونه ی سازماني بهشون بد ...

خونه سازمانی خوب نیست زیاد 

خونه بخره مال خودشون که بهتره

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

خونه سازمانی خوب نیست زیاد  خونه بخره مال خودشون که بهتره

آره خب  مثل خونه ی شخصی نمیشه ولی خب بد هم نیست همه ی قبض ها رو هم ارتش پولشو میده . البته بستگی به تفکر افراد و نحوه ی زندگی داره  که رفاه براشون مهم باشه یا صرفه جویی 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱