2777
2789
عنوان

خدایا می‌دونی چی درد داره

69 بازدید | 6 پست

اینکه من تورو به خدا قسم دادم 

خدارو به خدا قسم دادم 

به آبروی زهرا قسم دادم 

به خون ریخته حسین قسم دادم 

به حجت مهدی قسم دادم 

چرا نگام نکردی آخه 

به کدوم گناهم💔💔💔💔

مگر مرگ ببرد مرا....

غصه نخور گلم 

حتما صلاحت در چیز دیگه ایه 

دراینه ک نشه 😓💔

سخته ولی گاهی حقیقت همینه🥲

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
غصه نخور گلم  حتما صلاحت در چیز دیگه ایه  دراینه ک نشه 😓💔 سخته ولی گاهی حقیقت همینه🥲

چطور غصه نخورم 

چطور آب شدن بابام رو به چشم ببینم 

تست سرطان معده مثبته ریه هاشم درگیر شده 

کلا 40سالشه💔💔😭😭😭

مگر مرگ ببرد مرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور غصه نخورم  چطور آب شدن بابام رو به چشم ببینم  تست سرطان معده مثبته ریه هاشم درگیر ش ...

اخ بمیرم واست عزیز دلم لعنت ب سرطان و درد ناعلاج 😓

گلم ناامید نشید 

نزارین پدرتون خودشو ببازه 

خیلی سخته گلم خیلییییی 

خودم تو وجودم موجوداتی رو دارم ک نیومده کل زندگیمون شدن .

ولی نمیدونم بمونم برام یا نه مث مرغ سرکنده شدم فقط دست ب دعام تا دوهفته بگذره 

شما ک پدرتون هستن و عمریییی رو کنار شما برای شما ذحمت کشیدن ولی باید صبوری کرد ناامید نشو ب قول مادرم تا نفس هست امید هست💔😓😓

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اخ بمیرم واست عزیز دلم لعنت ب سرطان و درد ناعلاج 😓 گلم ناامید نشید  نزارین پدرتون خودشو بباز ...

پدرم روحیش عالیه اصن فکرشم نمیکنه 

ولی من انگار یه تیغ رو هی میکشن به قلبم دست خودم نیست

برام دعا میکنی😓😓

مگر مرگ ببرد مرا....
پدرم روحیش عالیه اصن فکرشم نمیکنه  ولی من انگار یه تیغ رو هی میکشن به قلبم دست خودم نیست برام ...

چشم گلم حتما دعا میکنم❤️ 

لطفا شمام واسه تو دلیام دعا کنید🙂💔🥲