یه کاربری ک تگشم نمیکنم قطعا این تاپیکمم میبینی خودت ، من از وقتی باردار شدم چن سانت با شوهرم برا موقع خواب فاصله میدم (نه خیلی). ،چون شوهرم عادت دارع حین خواب خیلی دست و پاشو اینطرف اونطرف میکنه ،من نمیدونم این مسئله به کسی چه ربطی داره ک میاد نظر میده چرا و مسخره میکنه ، تو اگه خیلی خانومی زندگی خودتو جمع کن من بلدم چجوری شوهرمو راضی نگه دارم...ببخشید اگه نمیام تاپیک بزنم از مسائل رختخوابمون بگم، چه ادمای فضولی پیدا میشه واقعاااااااا😐😐
به هر کامنتی اهمیت نده و هر کامنتی رو هم جواب نده خوشگلم که ناراحت نشی
هرکسی هم ارزش بحث که نداره🩷
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
تاپیک قبلیتو دیدم تو به روش پریدی اون فقط سوال پرسید چرا دور میشی؟ منظورش این بوده دور شدنت به باردار بودن ربطی نداره بچه چیزیش نمیشه شما هی ریپلای کردی و هی پریدی بهش!!!!!!!!!!
سلام فداتشم ممنون ب لطف شما 🥰انگار یسریا کلا کاراگاه بار اومدن🤦🏼♀️نمیدونم الان من برم بغل شوهرم ...
عزیزمی🩷
نادیده بگیر 😅 بیخیالشون، کلا جواب نده
اهمیت ندادن خیلی بیشتر ادم رو اذیت میکنه تا جواب دادن
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...