2777
2789
عنوان

من نمیدونم الان زندگی زناشوییه من به کسی چه ربطی داره ک 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزکم بهتری؟ 

به هر کامنتی اهمیت نده و هر کامنتی رو هم جواب نده خوشگلم که ناراحت نشی

هرکسی هم ارزش بحث که نداره🩷

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
تاپیک قبلمو ببینید  ازونجا

تاپیک قبلیتو دیدم تو به روش پریدی اون فقط سوال پرسید چرا دور میشی؟ منظورش این بوده دور شدنت به باردار بودن ربطی نداره بچه چیزیش نمیشه شما هی ریپلای کردی و هی پریدی بهش!!!!!!!!!!

عزیزکم بهتری؟  به هر کامنتی اهمیت نده و هر کامنتی رو هم جواب نده خوشگلم که ناراحت نشی هرکسی ه ...

سلام فداتشم ممنون ب لطف شما 🥰انگار یسریا کلا کاراگاه بار اومدن🤦🏼‍♀️نمیدونم الان من برم بغل شوهرم شبا یا نرم چی به بقیه میرسه😐😂

تاپیک قبلیتو دیدم تو به روش پریدی اون فقط سوال پرسید چرا دور میشی؟ منظورش این بوده دور شدنت به باردا ...

پس من یه خانوم باردارو دیدم هروقت یه لگد میزنم به شکمش صرفا امتحان کنم ببینم چیزیش میشه یا ن😐😐

تاپیک قبلیتو دیدم تو به روش پریدی اون فقط سوال پرسید چرا دور میشی؟ منظورش این بوده دور شدنت به باردا ...

اصن موضوع تاپیک یه چیز دیگه بود حالت فان بود اون خانم سوالی غیر از تاپیک پرسید منم دوس ندارم کسی راجب این چیزا تو زندگیم سوال بپرسه و دخالت کنه 

سلام فداتشم ممنون ب لطف شما 🥰انگار یسریا کلا کاراگاه بار اومدن🤦🏼‍♀️نمیدونم الان من برم بغل شوهرم ...

عزیزمی🩷

نادیده بگیر 😅 بیخیالشون، کلا جواب نده

اهمیت ندادن خیلی بیشتر ادم رو اذیت میکنه تا جواب دادن

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...