2777
2789
عنوان

دعوا

286 بازدید | 14 پست

دیشب ساعت ۲ و نیم۳ شب دعوا داداشم با بابام شد بابام سر داداشمو گرفت محکم کوبوند تو بالش بعد داداشم بلند شد بطریشو برداشت که بزنه تو سد بابام بعد بابام فلکس چایی رو آورد به داداشم گفت الان فک و دندونات میریزم تو حلقت بعد داداشم بچه ها همیشه چیزارو میشکنه ۲۲سالشه بعد بابام گفت اگه فردا بیام ببینم چیزی شکسته مثل خروس سرتو میبرم خودمم فرار میکنم حالا میگم داداشم قمه داره نگرانم میگم بابام اومد با قمه بابامو نزنه؟ روانیه.

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی زندگیمون چطوریه؟؟🥱

خدا به دادتون برسه

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

چه دعوایی بوده بزار بابات بزنش پرو شده

نه چون داداشم قمه داره نکشه رو بابام؟ بابام خیلی عصبیه گفت فردا بیام ببینم چیزی کم شده باشه با بنزین میام آنیشت میزنم

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...
نه چون داداشم قمه داره نکشه رو بابام؟ بابام خیلی عصبیه گفت فردا بیام ببینم چیزی کم شده باشه با بنزین ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه ..بزار بابات آدمش کنه ..برادرشوهره من بدتر سر پدرشوهرم اورد دعواشون شد شدید پدر شوهره مجبور شد زن گرفت براش ..لوس بارش اورده بودن ..بزار ادمش کنه نشه مثله برادرشوهره من همه ازش عاصی بودن ..دست رو پدر بلند میکرد بی شعور ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه ..بزار بابات آدمش کنه ..برادرشوهره من بدتر سر پدرشوهرم اورد دعواشون شد شدید پد ...

اینم دست بلند میکنه ولی رو مامانم اما رو بابام جرعت نداره