2777
2789
عنوان

میخام ب نیتتون 100تا توحید بتونم اسم بدین💖💖💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 156 پست

خیلی ممنونم جانم 😍😘

حاجت روای بخیر بشین خواهر نازنین

لطفا برای دوستانم 

@sssui  

@zizigoolootabeta  

@mimsinsara  

@اعتصامی  

@دختر_12‍ 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه برا من دعا کنی خیلی محتاجم نمیتونم کارامو پیش ببرم انگار یه چیزی مانع میشه🥺😭

عزیزم اتفاقی پیامتو دیدم حتما حتما ب شرط لیاقت البته فعلا نخوندم یاحق

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
@شاهخراسان   خوشبختیت

فدای محبتت عزیزم برام دعا کن بدجورگرفتارشدم ازاسترس قلبم درد میکنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

۱۰۰ صلوات هدیه من به شما

تو سیاهترین و سختترین روزهای زندگیمم

تاپیکت یکم دلمو اروم کرد که به یادمی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@ااااااااببببب   رزق و روزیش @mlita91   خونه دار شدن

به اخرین نفری ک گفتم برام دعا کنه تو بودی نمیدونی از دیشب چقد دعات کردم دوست عزیزم انشالله بحق این امامان بزرگوار و این رحمت الهی هر چه از خدا میخای بهت بده 

زندگیم ب مو رسید و درهم شده بود فک میکردم دیگه رنگ خوشیو نمیبینم بعد از اینکه بتو گفتم دعا کن شب زندگیم متحول شد بخدا چقددددد دلت پاکه میشه برای پسر کوچیکم دعا کنی امسال سنجش قبول بشه و خوب حرف بزنه

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
خیلی ممنونم جانم 😍😘 حاجت روای بخیر بشین خواهر نازنین لطفا برای دوستانم  @sssui   &n ...

@دختر_12  

@عطر_رویا  

@sbmimi  

@کنکورکنکور  

@هر_سقوطی_پایان_نیس  

برای حاجت روایی شما گل و دوستان حاضر در تاپیک سوره نصر میخونم به تعداد دوستان

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد