2777
2789
عنوان

نوزادی پدرش کتکش زد 🥲🥲 باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 179 پست
اصلا نمی‌فهمم حکمت خدا چیه واقعا چیه یسریا ی عمر دنبال دکتر دارو بودن بچه دار بشن نشدن سنشون هم دیگه ...

من دایی خودم پولدار .بچه دار نشدن که نشدن . در حسرت بچه میسوزن . هنوزم چشمش دنبال بچست ولی حیف ... سی ساله ازدواج کردن . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رزمشکی جریان که گفتین چیه نمی تونم ده صحفه بگردم    

همکلاسی دخترم که کلاس سومه مامانش با پسر خالش دستشو داغ کردن خیلی عمیق سوخته بعد ده روز دست بچه رو شکستن دکتر نبردن تو مدرسه ناله میکنه معلم متوجه میشه از طرف مدرسه میبرن گچ میگیرن.....بگرد قشنگ توضیح دادم ...دلت برای اینجور بچها کباب مبشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الهی بمیرم براش ای جان ببین صورت مثل برگ گل بچه رو چیکار کرده 😢😢💔بی‌شعور حیوون صفت البته زیادیه اسم حیوون 

مادرش کجا بوده؟؟ 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

چرا انقدر دنبال کنکاشی  بنده خدا خدا گفت اون نوزاده که کتکش زدن بد عکسشو گزاشت  بنده خدا ...

محض رضای خداااااااا بس کنید 

من درست متوجه نشدم

از استارتر معذرت خواهی کردم

شماها چرررررا دارید میسوزید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

یه ساله عقدم عزیزم   شوه رم انقد خوبه که هر روز خداروشکر میکنم ممنون بابت دعای زیبات 🌹💗

الهی اینقدر خوشبخت باشی که همه ی این دردا یادت بره.وخدا ی دوقلو دخترو پسر بهت بده تو براشون مادر نمونه بشی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

رزمشکی جریان که گفتین چیه نمی تونم ده صحفه بگردم    

صفحه ۶ رو برگرد بخون توضیح دادم

وای دلم ریش شد حتمامامانش معتاد

نمیدونم خدا بهشون کمک کنه

جدیدااا اینستا شده پر دروغ و بازی با احساسات و ....چون میدونن مردم طالب و پیگیر این موضاعت هستن ! طر ...

به خاطر لایک و ویو دل ادمو خون میکنن الان با یه عکس کل عذابایی که کشیدم یادم اومد 🥲🥲

استارتر عزیزم نمیشد شکایتشو به پدر مادر همسرت بکنی؟ فقط خواهش میکنم برا دلداری نگید اکثر مردا اینطورن که بخدا نیستن 

ما خانما مخصوصا پسردارا وظیفونه یادشون بدیم پسرم نمیتونی زایمان کنی ولی شیر خشک- پوشک- بغل - خوابوندن مسئولیت توئه

من اطرافم شکرخدا ندیدم مردی اینطور این عده که این رفتارارو دارن باید طرد اصلاح تنبیه درمان بشن

مامان دوتا گل پسر

استارتر عزیزم نمیشد شکایتشو به پدر مادر همسرت بکنی؟ فقط خواهش میکنم برا دلداری نگید اکثر مردا اینطور ...

عزیزم پدرشوهرم عموم هست باهم تو یه ساختمون زندگی میکنیم کامل در جریان رفتار همسرم هست ولی کاری از کسی بر نمیاد باهمه سر جنگ داره راهش فقط مداراست