2777
2789

دعوا دعوا خوبه

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر رشته‌ی خوبی قبول بشی آینده‌ی کاری بهتری داری

راحت‌تر میرسی

اما اگر رشته‌ی خوبی نداشته باشی باید کلی کار کنی، باید کلی تجربه کنی تا تو یک شغلی بری بالا و مسیر طولانی‌تر هست

حالا انتخاب با خودت دوتاش هم میشه اما زمان اتفاق افتاد نشون متفاوت

و اینکه خودم راه دوم رفتم و پدرم دراومد

یک تایم هایی از روزخااموشش کن  مثلا شارژش تموم شد نزن تو شارژ تا مجبور بشی سمتش نری

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ببین اگر رشته‌ی خوبی قبول بشی آینده‌ی کاری بهتری داری راحت‌تر میرسی اما اگر رشته‌ی خوبی نداشته باش ...

از الان میشه قبول شد با پایه قوی؟

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️
A51

سامسونگ سری A ندوس

وگرنه سرپرستیش رو بر عهده میگرفتم تو هم به درست برسی😁

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سامسونگ سری A ندوس وگرنه سرپرستیش رو بر عهده میگرفتم تو هم به درست برسی😁

🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اره

عزیزم مامانم اونموقع کنکورداشتم همیشه می‌گفت فک کن تودانشگاه موردعلاقتی درس موردعلاقتومیخونی شغل موردعلاقتوداری بهتره یاهروز جنگ اعصاب بکشی بخاطرشغلی که دوسنداری درسی که دوسنداری وکلی عذاب وجدان روزهای بیهوده گذروندی پس برای خودت فقطوفقط خودت تلاش کن

الانم من میگم به ارزوهات فک کن ببین نخوندنراحت تره یااینده ای که هردوزش ااعذابوناراحتی بگذره جونم🥰

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂