2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش یا اطرافیانش با تست منفی باردار بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 106 پست

یادم میاد دختر خاله مادرم با یه مرد سن بالا ازدواج کرده بود تست آزامایش دکتر اینا گفته بودن باردار نیستی گریه میکرد برا مادرم میگفت پس چرا این همه دردتو بدنم هست مادرم برد پیش دوستش گفته بود حامله ای چقدر خوشحال شاد خندان بود  

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم میاد دختر خاله مادرم با یه مرد سن بالا ازدواج کرده بود تست آزامایش دکتر اینا گفته بودن باردار ن ...

تا انتظار نکشیده باشی نمی‌دونم چه درد بدیه یعنی میشه منم باشم

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
 ای خداااا😔

به سپار به خودش...انشالله که خوش خبر باشی...آرزوی بهترین ها برات

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ترکیب ادرار با جوش شیرین.با وایتکس .با شکر  با جوش شیرین و وایتکس کف می‌کنه زیاد  ...

برای من باهاش کف میکنه کف هم میمونه ولی باردار نیستم

عزیزم تست بعد ده روز دیگه درست میگه

بعدش hcg توی ادرار وقتی تست خانگی مثبت میشه مطمئن باش بی بی هم مثبت میشه

فعلا اروم باش عزیزم خدا بزرگ،،به نظر من بزار شنبه یکشنبه برو

تو دلم آشوبه صبحی گفتم دگ شده ده روز با هزار امید و گریه رفتم تست گذاشتم از اول ک داشت می‌رفت بالا صورتی رفت بالا و خط منفی پرنگ شد شل شدم 

برای من باهاش کف میکنه کف هم میمونه ولی باردار نیستم عزیزم تست بعد ده روز دیگه درست میگه بعدش hcg ...

پس نیستم ...