2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش یا اطرافیانش با تست منفی باردار بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اره دوست من بی بی زد ازمایش خون داد حتی سونوگرافی هم رفت نشون نداد

الهی خدا دامن همه رو سبز کنه

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
 تو دلم آشوبه صبحی گفتم دگ شده ده روز با هزار امید و گریه رفتم تست گذاشتم از اول ک داشت می‌رفت ...

توکل بخداداشته باش منم چندروز باسردرد شدید وبی حالی ودهنم تلخ تلخ اول صبح همش بیحالم شوهرم دیگه برام بی بی چک نمیخره حالم بد ولی نمیدونم چمه هشت سال ازدواج کردیم انقدر بی بی منفی دیدم دیگه خسته ام ازهمه چی دیشب کمی زیرشکمم تیرمیکشید سمت راستم نمیدونم چی میشه انشالله خدایه نگاهی بهمون بندازه

گاهی انسانم آرزوست
😭😭بخدا خسته شدم دیگه .میترسم برم ازمایش

اگه فقط بی بی چک زدی بله ممکنه مثبت باشه.‌

من سر دوروزه تاخیر بی بی چک زدم‌منفی بود ۴ روز بعدش دوباره زدم‌مثبت بود. 

خواهرم که بچه‌اولشو حتی آزمایش منفی بود البته فکر کنم اون زمان آزمایش ادرار بود نه‌خون ولی باردار بود سونو که رفت‌متوجه شد 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
 الهی خدا دامن همه رو سبز کنه

اره ولی خب دوست من شوهرش اذیتش میکنه شکنجه روحی بهش وارد میکنه اونم خب بد از سونوگرافی مطمئن شد باردار نیست دگ قید بچه رو زد ولی دوشب پیش افتاد سر خونریزی بدنش دکتر نست زدن گفتن بارداره ولی سونو بازم نشون نداد دگ بچش سقط شد دیشب

توکل بخداداشته باش منم چندروز باسردرد شدید وبی حالی ودهنم تلخ تلخ اول صبح همش بیحالم شوهرم دیگه برام ...

الهی عزیزم دامنت سبز بشه ایشالله که هستی

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
 تا انتظار نکشیده باشی نمی‌دونم چه درد بدیه یعنی میشه منم باشم

الانم خودم در انتظارم .به شوهرم گفتم شاید مشگل از تو رفت آزمایش داد تستش ۶ونیم بود .خودمم سالمم نمیشم چرا نمیدونم ۲۴ساعت دوبار راب ط ه دارم بهش میگم اون پیرمرد تونسته تو نمی تونی....واقعا انتظار بده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞