2789

سلام دوستان

من پسرم پنج ماهشه دو ماهگي يبار مريض شد بستري شد دوباره الان مريض شد سه هفتس دارو خورده ازيترومايسين پلارژين كتوتيفن اموكسي كلاو پاف مومتازون اسپري سالبوتامول فلوتيكازول كتوتيفن همرووو خورده هنوز توي سينش صداي خر خر مياد انگار وسط ريش خلط گير كرده بعد سرفه ميكنه بعد يساعت ميره بردم بيمارستان سونو رفلاكس پنهان داشت دكتر گفته روزي يك ساشه امپرازول هم بخوره غذاشم شروع كنم ولي شير معمولي ميخوره بنظر شما خر خرش ميتونه از رفلاكس باشه يا هنوز مريضه دارم ديوانه ميشم ديگه😔

آره میتونه باشه 

شما داروشو شروع کن 

من امپرازول برای پسرم فایده نداشت فاموتیدین میدادم 

دیگه از بعد یکسالگی کم کم قطع کردم خوب شد 

الان چند روزیه دقیقا مثل شما پسرم سرما خورد و الان تنفسش صدا داره و منم به شک افتادم که نکنه عود کرده 

قراره ببرم پیش دکتر ببینم کی وقت میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره خر خر میتونه واسه رفلاکس باشه

شما تجربشو داري؟ دكترش اجازه نميده شيرشو عوض كنم ميگه ضد رفلاكس تاثير نداره ازونور ميگه شديدا بهش ساخته سيستم بچرو بهم ميزني چون ده كيلوعه پسرم ميگه نبايد عوض كني

آره میتونه باشه  شما داروشو شروع کن  من امپرازول برای پسرم فایده نداشت فاموتیدین میدادم& ...

چه دارويي؟ امپوازول داره ميخوره باز خر خر ميكنه ازونورم دو هفتس داره دارو ميخوره انقدر غصه خوردم امروز پانيك شدم اخه مگه ميشه بچه دو هفته دارو بخوره خوب نشه؟

شما تجربشو داري؟ دكترش اجازه نميده شيرشو عوض كنم ميگه ضد رفلاكس تاثير نداره ازونور ميگه شديدا بهش سا ...

برادر زادم رفلاکسی بود همش خس خس میکرد دقیقا دکتر اونم گفت شیرشو عوض نکنید فقط مقدار کم بدید اما یک ساعت و ربع یکبار هم خواست بهش بدید 

برادر زادم رفلاکسی بود همش خس خس میکرد دقیقا دکتر اونم گفت شیرشو عوض نکنید فقط مقدار کم بدید اما یک ...

😭 دير به دير دارم ميدم فرنيم ميخوره بعد خر خر ميكنه انگار هلط داره سرفه ميكنه ميره 

چه دارويي؟ امپوازول داره ميخوره باز خر خر ميكنه ازونورم دو هفتس داره دارو ميخوره انقدر غصه خوردم امر ...

شربت فاموتیدین میدادم 

درکت میکنم 

منم خیلی استرس دارم 

ان شاءالله خوب میشن نگران نباش

شربت فاموتیدین میدادم  درکت میکنم  منم خیلی استرس دارم  ان شاءالله خوب میشن نگران ...

هيي پير شدم من از دست مريضياي بچه حاظرم كل عمرمو مريض باشم بچم مريض نشه ديگه 

هيي پير شدم من از دست مريضياي بچه حاظرم كل عمرمو مريض باشم بچم مريض نشه ديگه 

کلا منم همینطورم

سر رفلاکسش که پیر شدم قشنگ 

نه درست وزن گرفت نه همه چیز میتونه بخوره یه سری چیزا برای خودم ممنوع بود 

مثلا من بعد 1 سال و 3 ماه هنوز نتونستم بهش لبنیات بدم خودم یک ماهه کم کم ماست میخورم

کلا منم همینطورم سر رفلاکسش که پیر شدم قشنگ  نه درست وزن گرفت نه همه چیز میتونه بخوره یه سری ...

من شير خودمو نميدم زايمان زودرس داشتم بستري شدم شير نداشتم انقدرم ناراحتم حس ميكنم پسرم ضعيفه زود به زود مريض ميشه

من شير خودمو نميدم زايمان زودرس داشتم بستري شدم شير نداشتم انقدرم ناراحتم حس ميكنم پسرم ضعيفه زود به ...

نه عزیزم 

اتفاقا شیر خشک خیلی وقتا مقوی تره 

من هم شیر خشک میدم هم شیر خودم که بچه مم ضعیفه

شما تجربشو داري؟ دكترش اجازه نميده شيرشو عوض كنم ميگه ضد رفلاكس تاثير نداره ازونور ميگه شديدا بهش سا ...

بچه پنج ماهه ده کیلو؟؟؟؟؟

بچه از چاقی داره خرخر می‌کنه به نظرم

بله ریفلاکس می‌تونه باعث خرخر بشه.

ولی اساتید گوارش و نوزادان میگن امپرازول هییییچ تاثیری نداره. اصلاً نده بهش.

غذا هم شش ماه تمام شروع کن. باعث آلرژی میشه.

تو اینترنت سرچ کن چه کار کنی برای ریفلاکس ، یه سری نکات گفته رعایت کن