2777
2789
عنوان

شوهرم همین الان مست اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3594 بازدید | 37 پست

منم اوایل گاهی به سرم میزد برم اما بشین دو دوتا جهار تا کن همین دیروز با خانمی که جدا شده بود و خیلی پشیمون بود میحرفیدم جدا بشی دیگه همین زندگی به ظاهر خوب هم دست یافتنش سخته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درست میگی 💔 بخدا توهمین یه سال اندازه ده سال پیرشدم

ببین بچه داشتی یا از این زنای الکی گیر ده می‌گفتم بشین زندگی کن 

ولی الان نمیگم

می‌گم یا درست کن یا برو

آخه این همه ذلت و تنهایی با وجود داشتن شوهر ؟!

شوهر یعنی امنیت آرامش ،اینت نباشه ب چه درد می‌خوره

اونم فهمیده نمیری داره راحت هر کاری میکنه

یکم جدی باش شاید درست شد

ب خدآ خقت هست به زندگی آروم داشته باشی و دغدغه ات غذای بچه ات باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین بچه داشتی یا از این زنای الکی گیر ده می‌گفتم بشین زندگی کن  ولی الان نمیگم می‌گم یا درست ...

مرسی عزیزدلم ازراهنماییتات💔💜

حتما سعیمو میکنک درست نشد به هرقیمتی جدامیشم

مرسی عزیزدلم ازراهنماییتات💔💜 حتما سعیمو میکنک درست نشد به هرقیمتی جدامیشم

منم حلال کن تو تاپیک جاری تو جو بد قضاوت قرارگرفتم و تند رفتم و منم قضاوت کردم ،درست و غلطش مهم نیست

حلال کن شرمنده 🌹🙏🏼

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

درستش کن سخته اما به خدا شدنیه من ۱۵ سال تلاش کردم الان راضی ام کاری رو که شروع کردی ول نکن با کسی دیگه هم بری بازم باید بسازیش خوب همینو بساز ولی کم نیاری وسط راه از مشاور حتما کمک بگیر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40