2777
2789
عنوان

با غم بچه دار نشدن چجوری بسازم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7835 بازدید | 178 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون خدا برم 

نداشتن بچه یجور مصیبته و داشتنش هزار تا 

دوستم 10 سال بچه دار نشد 

اونقد دارو و دوا کرد الان بچش ۶سالشه اوتیسمه 

نه دسشویی شو میگه نه حرف میزنه 

میگه کاش نمیبود

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

انشالا که زود زود دامنت سبز بشه.....ولی واقعا از کسی نباید پرسید راجع به این مسائل چون بهشون استرس وارد میشه و تاثیر داروها با همین استرس کم میشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

برا دوسال اینجوری میگی من پنج شال ناباروری داشتم دوبار ای وی اف دخترمو قبل از کاشت حامله شدم پسرم ای وی اف ،اینکه میگی هرینه نداری برو مراکز تحقیقاتی ودولتی بار اولش رایگانه

خدایا شکرت🌹
مگه میزارن اونقد رو مخم راه میرن تا میبیننم اولین سوالشونه

یه دوره قرص ویتاگنوس بخور خیلیا جواب گرفتن

گیاهیه هورمونارو تنظیم میکنه عوارضم نداره

ولی یه دفه قطعش نکن 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

مگه میزارن اونقد رو مخم راه میرن تا میبیننم اولین سوالشونه

عزمزمه دردمون یکیه بچه دارنشدن به کنار...حرف دیگران وسوالوجوابشون روانیم کرده....

ماهردومون مشکل شدید داریم 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

هفت سال پیش دکتر همینارو ب پسر عموم و خانمشم گفته بود زن پسر عموم امد خونه با چشمای پف کرده و صورت قرمز از بس تو راه گریه کرده بود نمیتونست نفس بکشه دکتر گفته بود شما هردوتاتون بچه دار نمیشین حتی اگ طلاق بگیرین با کسی دیگه ازدواج کنین باز بچه دارنمیشین    قبلترش پسر عموم بنده خدا عمل هم کرده بود برا بچه دار شدن  درست سه ماه بعد اینک دکتر این حرفو زد خانمش باردار شد  الان یه دختر شش ساله دارن ایقد این دحتر قشنگو زیباس ک نگو  الانم باز بارداره