2777
2789
عنوان

اگه برا عروسی ،همسرتون فقط ۵۰ نفر از شما دعوت کنه ناراحت نمیشید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 47 پست

اینجا چون خرج عروسی با خانواده داماد هس تعداد دعوتی های داماد بیشتر هس

عوضش حنابندون که با عروس هس،، دعوتیای عروس بیشتر هس

شما هم میتونید برا حنابندون جبران کنید و تعداد مهمونای خودتون بیشتر باشن

خدا،،، تورو خدا🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عروسی من کلا ۲۰ نفر از خانوادم بودن خیلی هم هپی بودم اصلا برام مهم نبود از خانواده همسرم حدود ۱ ...

خداروشکر عزیزم ولی ۲۰ نفر اخه کیارو دعوت کردی؟؟من دلم میخواد دوستا و فامیلای خودم دورم باشن نه ی سری غریبه…..

مامانم میگه جر و بحث نکن سر هیچی ناراحتی درست نکن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من ک با حرفش موافقم فامیل ک از اول تا آخر هیچکاره هستن مهم شما هستین و خانوادت بزار ب همه خوش بگذره الکی داستان درست نشه دلخوری پیش بیاد ۵۰ نفر نرمال دیگ مگر اینک خانوادت هم هزینه میدادن 

بخدا اصلی دیگه فقط خاله و دخترخاله و پسرخاله و عمو و اینا خودشون ۲۰۰ نفر میشن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦 ...

خرج شام را اونها میدن. خیلی زیاد میشه. چندین میلیون تومان. 

یک سوال داشتم شما عقدکنان گرفتین؟ شام دادید؟ 

اگ خرج شامشو خودمون بدیم بله ولی درغیر این صورت خیر

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
مامانم میگه جر و بحث نکن سر هیچی ناراحتی درست نکن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزمزمه منم دوست ندارم بحث کنی محترمانه بگو اگه شرایط پذیرایی ندارید همون چند نفر رو هم دعوت نمیکنم

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
خداروشکر عزیزم ولی ۲۰ نفر اخه کیارو دعوت کردی؟؟من دلم میخواد دوستا و فامیلای خودم دورم باشن نه ی سری ...

عزیزم سعی کن مهمونا رو محدودشون کنی ما دوره کرونا ازدواج کردیم خیلیا نیومدن ولی من ۵ نفر از دوستام بودن ۱۵ نفرم از نزدیکام... سخت نگیر فقط خوشحال باش و به خوشبختی فکر کن