2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی خاصیته...

194 بازدید | 8 پست

مثلا براش فرق نداره غذا خوشمزه باشه یا ساده

براش فرق نداره من لباسام مرتب باشه یا داغون

تو رابطه ک کلا سرده همه مردا منتظر میشن ...یا درخواست میدن این براش مهم نیس هفته ها نداشته باشیمم چیزی به زبون نمیاره و سمتمم نمیاد

قراره یکی دو روز با مامانم اینا برم تهران باز واکنشی نداره مثلا نمیگه نرو یا نمیگه چی میپوشی چیکار میکنی

ی شوخی حرفی بزنم سریع ناراحت میشه و خودشو میکشه کنار میگم آشتی کنیم میگه نه

من ناراحت باشم بازم به روی خودش نمیاره هیچی نمیگه ک قهری و...علاوه بر اینکه نازمو نمیکشه تازه به روشم نمیاره ک فلانی قهره آخه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی اگر آدم خوبیه سعی کن سازش داشته باشی

سازش میکنم ولی گاهی مث امروز خسته میشم

فرض کن از ی هفته قبل پریود رابطه نداشتیم بعدم پریودی و اینا الانم قهره من اصن این حالت رو درک نمیکنم مردای دیگه اینجوری نمیشن بخدا خیلی شنیدم از دوستام اینا

سازش میکنم ولی گاهی مث امروز خسته میشم فرض کن از ی هفته قبل پریود رابطه نداشتیم بعدم پریودی و اینا ...

آره طبیعی نیست ،سکسولوژیست مراجعه کنید،خوبه بچه دارید ولی باز هم زندگی زناشویی بدون رابطه سرد میشه

آره طبیعی نیست ،سکسولوژیست مراجعه کنید،خوبه بچه دارید ولی باز هم زندگی زناشویی بدون رابطه سرد میشه

رابطه داریم گاهیم رود زود میاد سمتم ولی اکثرا اینجوری بی تفاوته