2777
2789
نتیجه تفال :
۱-   فرزندم از سرزنشها و نیش زبانها ناراحت مشو بلکه اولاً توکل برخداوند داشته باش ثانیاً پشتکار دقت و سرعت همراه با تعلیم از استادانی ماهر و کر آزموده و یا تحریه را از یاد نبرید زیرا موفقیت با مشات و درگرو اراده جنابعالی است
۲-   ا زانیکه صریح لهجه و راستگو می باشیدناراحت نباشیدولی مواظب باشید با نیش و زخم زبان موحبآزاراطرافیان خود نشوید از اینکه ریا و تزویر ندارید و مانن کف دستصاف و صادق می باشید به شما تبریک می گویم ولی در زندگیامروزی قدری سیاستو کیاستلاز است چون مردم همسان ویک عقدیه نمی باشند
۳-   این نیت با صبرو شکیبایی انجام می گیرد زیرا تمام امکانات و لوازم آن فراهم نشده ناگزیر باید قدری شکیباو باحوصله باشید خواجه نیز در بیتهای ۱و۲ و آخربه ترتیب فرماید ( سرمستم و به صدای رسا می گویم که من لحظه خوش بوستان زندگیرا از لب ساغر می طلب می کنم )( چهره مستانه با ترش رویی زاهدانه یکی نیست و باهم کنار نم یآینداز این جهت من هوادار دلق میگساران کهنه کارگشاده رویم )( می بده که به فتوای حافظ با باده صاف می توان نیرنگ و ریارا از دل پاک خود بزداییم )
۴-   انسان شکارگناهان خویش است پس صیاد خود را فربه نکنیم فرزندم مسافرتی مهم در پیش دارید پدر یا همسر شما در معامله ای زیان دیده از طرف بنده به او مژده بدهید که دقیقاً ۱۵ روز دیگر سود فراوانی به دست می آورد به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه تفال : ۱-   فرزندم از سرزنشها و نیش زبانها ناراحت مشو بلکه اولاً توکل برخداوند داشته ...

دستتون دردنکنه این آخرشبی وقت گذاشتین💙🥲 ممنونم از دل مهربونتون❤🌸