2777
2789
عنوان

احساس خنگی میکنم

97 بازدید | 6 پست

وقتی ابتدایی بودم درسم خوب بود راهنمایی و دبیرستان تا قبل کنکور بدک نبود ولی خب خوردم به کرونا و کنکورم نشد اونی که میخوام الانم دانشجو فیزیکم

به شدت احساس خنگی میکنم 

همش وقتم تو اکسپلور میگردم  سریال میبینم که از دنیا واقعی به دور باشم واقعا از زندگی هیچی نمی‌فهمم منی که تا قبل دانشگاه فعال بودم الان ۲ سال هیچ موفقیتی تو زندگیم ندارم  آخرین نمره ۲۰ ام اصلا یادم نمیاد آخرین مقاله درست درمونی که خوندم یادم نیس  

از بچگی به فیزیک نجوم داستان های فضایی علاقه داشتم اما الان از رشتم متنفرم 

چون هیچ بازار کاری نداره 

چند بار آزمون هوش دادم تا به خودم اثبات کنم اینقدر خنگ نیستم و میانگین ضریب هوشیم  بالا ۱۳۰ 

ولی واقعا حس میکنم خنگم  هر روز که بیدار میشم فکر میکنم گاو تر از من آیا تو دنیا هست؟ اصلا نمیفهمم دنیا چجوری میگذره  به نظرم  iqآدم ها هیچ  تاثیری تو زندگی شون نداره 😭 دیگه خسته شدم. نه کاری نه پولی نه زندگی  یعنی فقط امیدوارم آخرش خوب باشه ای کاش فردا بیدار نشم  چرا اینقدر زندگی کردن سخت کسی نگفته بود قرار بعد مدرسه زندگی سخت تر بشه ای کاش هیچوقت بزرگ نمی‌شدم همش بچه میموندم میرفتم مدرسه  ۱۹.۵ میشدم ناراحت بر میگشتم خونه چرا ۲۰ نشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.