2777
2789
عنوان

مصاحبه اموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 27 پست
برای منم دعا کن آزمون جهاد قبول بشم منم سنم بالاست و میترسم سال دیگه شرط سنی بیاد پایین

اانشالله. حتما دعاتون میکنم

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گل انشالله که قبول میشی 😍😍😍😍

راستش من قصد دارم آزمون استخدامی بعدی آموزگاری شرکت کنم امید به خدا 

لیسانس مدیریت صنعتی دارم و ۲۷ سالمه ۳_۴ سالی هست از فضای درس فاصله گرفتم

اصلاً نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم؟ منابع چی هستن و از کجا تهیه کنم؟ چند ماه زمان می‌بره تا بخونم؟ 

سر درگمم

سلام عزیزم انشالله که موفق باشی😍😍😍😍

راستش من قصد دارم آزمون استخدامی بعدی آموزگاری شرکت کنم امید به خدا 

لیسانس مدیریت صنعتی دارم و ۲۷ سالمه ۳_۴ سالی هست از فضای درس فاصله گرفتم

اصلاً نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم؟ منابع چی هستن و از کجا تهیه کنم؟ چند ماه زمان می‌بره تا بخونم؟ 

سر درگمم

سلام عزیزم انشالله که موفق باشی😍😍😍😍 راستش من قصد دارم آزمون استخدامی بعدی آموزگاری شرکت کنم ...

عریزم منم چندسال از درس فاصله دارم 

منابعش سخت نیس

من فقط خلاصه منابع خوندم. اونم نه همش چندتا رو کلا خوندم

منابع رو از دفترچه امسال نگاه کنید تقریبا همونه. تغییر نمیکنه؟

اگه برا اولین باره ک میخواین منابع رو بخونین از همین الان شروع کنید خیلی بهتره

عریزم منم چندسال از درس فاصله دارم  منابعش سخت نیس من فقط خلاصه منابع خوندم. اونم نه همش چندت ...

سلام عزیزم. رفتین برای مصاحبه؟؟؟؟ سخت بود یا اسون؟

تاریخ و محل مصاحبه رو توی سایت کارا دیدین؟

برای من زده نوبت امور اداری و تاریخ و ساعت و آدرس گذاشته. این همون مصاحبه هستش؟؟؟؟

سلام عزیزم. رفتین برای مصاحبه؟؟؟؟ سخت بود یا اسون؟ تاریخ و محل مصاحبه رو توی سایت کارا دیدین؟ برای ...

عزیزم گزینش رفتم ولی ارزیابی تکمیلی هنوز نه، امور اداری برای بررسی مدارک هست ، بعد بررسی مدارک نوبت ارزیابی میدن