2777
2789
عنوان

جذب نخبه ها تو دانشگاه فرهنگیان کسی خبر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 37 پست
مشکلی ندارم کسی که نخبه ست باید بره دنبال یه شغل نون و آب دار توی آپ نمیتونی به آرزوهات برسی همیشه ...

دخترم مدرسه نمونه درس میخواند علاقه زیاد به معلمی داشت و الان دانشجوست و بسیار راضی ،علاقه از همه چیز مهم تره  طرز فکر تو عوض کن

خدایا شکر  

مشکلی ندارم کسی که نخبه ست باید بره دنبال یه شغل نون و آب دار توی آپ نمیتونی به آرزوهات برسی همیشه ...

واقعاکسی ک نخبه باشع چرا بره فرهنگیان

وختی این همه فرصت پیشرفت داره و میتونه موفق بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاکسی ک نخبه باشع چرا بره فرهنگیان وختی این همه فرصت پیشرفت داره و میتونه موفق بشه

مگه از طریق فرهنگیان نمیشه پیشرفت کنه  می‌تونه تا مقطع دکتری دربخونه گلم اطلاعات بالا ببر

خدایا شکر  

والا منم همینو میگم واقعیت های آموزش و پرورش رو میگم ریختن سرم قورتم میدن

باهات موافقم اسی کسی که تو المپیاد مدال میارع هیچوقت سمت معلمی نخواهد رفت

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

مگه دکترا حقوقش چقدره ؟ بیرون از گود ایستادید شما خبر از درون آپ ندارید 

با تدریس خصوصی اشنایی داری؟

اگ اره پس باید بدونی چقد درامد داره

و اینکه در کنارش مشاور تحصیلی هم هست ک بازم درامد خوبی داره

همه اینا وقتی معلم مطرحی بشی خیلی بیشتر درامد داره مخصوصا شهرای بزرگ

واس حقوق نیست 🤗 خود معلمیو دوس دارم حالا تو بیشتر از ده درمیاری مارو نخور حرف زدنتم اصلاح ...

عزیزم شما علاقتو دنبال کن 

هر شغلی بگی همیشه یه نفر هست که مخالفش باشه

حتی پزشکی

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
مگه دکترا حقوقش چقدره ؟ بیرون از گود ایستادید شما خبر از درون آپ ندارید 

بجز ایام تعطیلات( یه شیف روز ازاد،سه روز هفته ازاد،ایام عید ازاد،اخر هفته ها ازاد، مناسبت ها ازاد)

تابستونت مال خودته میتونی توی این سه ماه بازم درامد کسب کنی

و همچنان توی این روزهای تعطیل حقوقتم سرجاشه

بجز ایام تعطیلات( یه شیف روز ازاد،سه روز هفته ازاد،ایام عید ازاد،اخر هفته ها ازاد، مناسبت ها ازاد) ...

خب ببین درسته ولی اون نصف حقتو بت نمیدن می زارن واسه ایام تعطیلاتت بعد فک میکنی ک سرکار نمیری حقوقت ثابته